FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 2-3

Reacție furioasă după penalty-ul inventat care a decis Gaz Metan - FCSB: „Ne-au furat! Ce să mai zici?!” + analiza lui Ion Crăciunescu

FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1. Duelul a fost decis în minutul 90, când Octavian Popescu a căzut în careu, în urma unui contact cu Butean. Colțescu a dictat penalty, transformat ulterior de Buș. +16   FOTO
FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1. Duelul a fost decis în minutul 90, când Octavian Popescu a căzut în careu, în urma unui contact cu Butean. Colțescu a dictat penalty, transformat ulterior de Buș.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 21:09 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 03:18

FCSB a învins-o pe Gaz Metan, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 11 din Liga 1. Duelul a fost decis în minutul 90, când Octavian Popescu a căzut în careu fără să fie atins de fundașii adverși. Colțescu a dictat penalty, transformat ulterior de Buș.

Toate detaliile despre Gaz Metan - FCSB 2-3

Ne-a fost furat un punct. E imposibil să dai una așa penalty. Era la doi metri de jucătorul nostru, el a dat cu piciorul în pământ. E inadmisibil la nivelul ăsta! Am întors jocul, i-am dominat în repriza a doua. 

Când pierzi în minutul 90 cu așa penalty, ce să mai zici?! Consider că dacă trebuia să câștige FCSB de la început, trebuia să ne spună, nu să dea faulturi numai pentru ei”, a declarat Ronaldo Deaconu, jucătorul lui Gaz Metan, la finalul partidei.

+12 FOTO
  • Capturi Digi Sport

Crăciunescu: „Nu e penalty!”

Nu mi se pare că există un contact. Jucătorul de la FCSB calcă cu piciorul drept în exterior, îi fuge brazda de sub picior și după aceea cade. Nu am văzut niciun contact. Dacă îl rașcheta, cădea imediat. Te poți păcăli ca arbitru la o astfel de fază.
Ion Crăciunescu, în emisiunea „Digi Sport Special”

Clasament Liga 1: FCSB, lider

VIDEO Adus la FCSB la insistențele lui Gigi Becali și înlăturat de furia suporterilor: „Mă simțeam amenințat”

Citește aici mai multe știri despre FCSB: 

Rivalitatea FCSB - Dinamo, aprinsă cu o ironie usturătoare! Un dublu campion cu roș-albaștrii râde de rivală

Dennis Man și Florin Tănase, criticați pentru prestațiile sub „tricolor”, chiar de către un fost oficial de la FCSB: „Trebuia să arate mai mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (111)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  24 Noiembrie 2020, 15:20

Daca nu ferea piciorul , ... ca in bancul cu papagalul. A dat la picioare fara nici o legatura cu mingea. Verdict: penalty.

1811698462176600
Erdely Gabi  •  24 Noiembrie 2020, 13:38
Postat de cobra_z pe 24 Noiembrie 2020, 09:14

2 puncte cu Dinamo cu inca 2 cu Medias din penalty din 11m in ultimele minute sunt exact 4 care daca nu ar fi fost fcsb ar avea 23 de p ...furaciuni pe placul lui meme si suporterilor de rezultat

Da ma, eu și cu meme am dat bani la....??? Ești penibil! Treci la colt! În mintea ta cine e lider, gata a lucrat la arbitri, cca, toate campioanele din ani anteriori, etc! Recunoaște! Nu-i asa ca e spectacol la tv când joaca steaua! Voi iubiți echipa asta!

1811698462176600
Erdely Gabi  •  24 Noiembrie 2020, 13:33
Postat de ionica007 pe 24 Noiembrie 2020, 10:47

...:)...Esti mai mult decat penibil...:)... S-au unplut marile orase de tzugulani veniti de la tara, adoratori de ***, suporteri de rezultat... E de inteles pe undeva, dar asta arata de fapt tzugulanizarea si manelizarea Romaniei. Nu cred ca poti intalni vreun clujean, aradean, craiovean sau timisorean adevarat caruia sa-i nu-i fie scarba de clona becaliota...

Sigur ca da! Cati ani ai? Eu în 95 mergeam pe Ghencea, fugeam de mic cu tata Dinamovist din Rahova numai sa vad echipa sa simt mirosul de iarba și sa simt peluza nord! O sa mai merg chiar cu Steaua din liga 1! ????????????

Vezi toate comentariile (111)
Comentează