FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB

GAZ METAN - FCSB 4-0 // FCSB, făcută ZOB! Gaz Metan execută „râșii” lui Becali, 4-0! Echipa lui Vintilă a fost CATASTROFALĂ // FCS se duce-n B!

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 21:00

FCSB a pierdut categoric meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-4 în etapa a șaptea din Liga 1, chiar la debutul antrenorului Bogdan Argeș Vintilă pe banca tehnică a vicecampioanei. 

Becali a bulversat stafful și echipa până când și-a transformat fotbaliștii scumpi și foarte bine plătiți într-o adunătură de clovni, o trupă care călătorește prin campionat doar ca să-și distreze adversarii. 

FCSB arată atât de rău, încât sugerează o concluzie care nu poate fi validă: toți jucătorii în roșu și albastru sunt slabi. 

Așa ceva e imposibil să fie adevărat, din moment ce mai toți păreau buni la fostele cluburi, fiecare a avut un moment de glorie într-un alt loc și a provocat așa transferul în echipa lui Becali. 

Ajunși în cantonamentul din Berceni și dirijați tactic și psihologic de la Palat, le-a dispărut valoarea. Patronul autodistrugător a răzuit din prestația concretă și din cota de piață a fiecărui fotbalist pe care l-a cumpărtat cu sute de mii de euro.  
 

Organizarea lipsește, sistemul 4-1-4-1 din caseta tehnică pare o glumă, sunt cifre înșirate numai fiindcă așa se obișnuiește, să fie radiografiat planul unei echipe într-o formulă. La FCSB nu există vreun plan și a devenit imposibil să mai găsești vreo urmă de talent.  

Toată lumea gafează 

Andrei Vlad se repede ca un copil la mingea pe care a șutat-o Marius Constantin și balonul sare din pieptul portarului la Olaru, care înscrie. Intră Bălgrădean în locul lui Vlad și gafează și el, preia tremurând o pasă înapoi și nu mai apucă să dribleze, e contrat și îl doboară pe Buș. 

Penalty pe care-l transformă Constantin.  

Cristea provoacă un penalty cu fault la Cardoso, apoi mai face un fault în careu și nu-l mai suportă nici arbitrul Avram pe stoperul de comedie, acordă lovitura și-l elimină pe fecesebist. Cristea e comis pentru adversari și pentru neutri, de groază pentru cine mai ține cu FCSB. 

Dar colegul lui din apărare, Ciorbadjiski, nu poate fi încadrat în nici un gen. Bulgarul a intrat în categoria celor mai rudimentari stoperi din istoria roș-albaștrilor, cu tot cu vechea Steaua și la pachet cu palmaresul lui Carmen București, pe care au desființat-o comuniștii ca să înființeze echipa Armatei.  

Falsificatorul suprem 

Ciorbadjiski e lent, rudimentar. Cu mișcările lui de Pinocchio uriaș creat de un Geppetto în pană de inspirație, bulgarul e la limita "roșului" în fiecare intervenție, nimerește doar picioare, capete. Avram se satură și de faulturile lui urâte și-l elimină.  

Portarii și fundașii centrali nu sunt singurii clovni din echipa lui Becali. Moutinho e "9 fals", în sensul că n-are nici o legătură cu postul, nu că ar fi distribuit în rolul lui Messi. Vintilă e un antrenor fals pentru că nu conduce el echipa. Gigi e autoritatea unică din club el și a falsificat totul. De ce? Doar ca să vadă dacă-i poate bate pe Iordănescu, pe Hagi și pe Petrescu într-un joc de strategie fără PC, jucat din Palat cu oameni reali. 

Gaz Metan - FCSB 4-0

  • Au marcat: Darius Olaru '17, Marius Constantin - pen. '58, Cardoso - pen. '65, Velisar '85
  • Cartonașe roșii: Iulian Cristea '64, Bozhidar Ciorbadjiski '75
  • Vezi AICI VIDEO
  • GAFĂ, DIN NOU, A LUI VLAD! Gaz Metan Mediaș a deschis scorul ca urmare a unei noi gafe făcute de către portarul Andrei Vlad. A scăpat mingea, după o lovitură liberă a medieșenilor, iar balonul a ajuns la Darius Olaru, care a înscris fără probleme în poarta FCSB-ului, echipă de la care e împrumutat până în iarnă!
  • Andrei Vlad a ieșit de pe teren! Portarul fost schimbat în minutul 35, cu Cristi Bălgrădean, după ce a acuzat dureri la mână, în urma unei respingeri a balonului.
  • GAFĂ și Bălgrădean! Portarul a bâlbâit o minge în 6 metri, a pierdut-o, după care a comis penalty și echipa sa a fost condusă 2-0, în minutul 58!

Ce a decis Bogdan Vintilă în primul 11:

  • A renunțat la Salomao fundaș stânga! Portughezul a fost urcat în atac, acolo unde îi era locul, nu unde îl vedea Becali;
  • Alt experiment! Moutinho e atacant central, conform foii de joc a celor de la FCSB, un alt experiment al conducerii, fiindcă portughezul nu a mai jucat niciodată pe această poziție. Singura partidă în care a mai evoluat pe acest post a fost tot la FCSB, cu Mlada, în Cehia, acolo unde a primit nota 4 și a fost cel mai slab de pe teren;
  • De ce schimbă portarul? Fiindcă doar Vlad și Oaidă sunt jucătorii U21 pe care FCSB îi are în lot pentru partida cu Gaz Metan.

Echipele de start:

Gaz Metan: R. Pleșca - R. Romeo, M. Constantin, I. Larie, M. Velisar - L. Droppa, B. Fofana - D. Olaru, Cardoso, Ely Fernandes - S. Buș
Rezerve: Batista, Diakota, R. Popa, Trif, N. Roșu, Chamed, Drăghici
Antrenor: Edward Iordănescu

FCSB: A. Vlad - C. Belu, I. Cristea, B. Ciorbadjiski, A. Soiledis - R. Oaidă, M. Pintilii, I. Vînă - M. Roman I, T. Moutinho, D. Salomao
Rezerve: Bălgrădean, Panțîru, Gnohere, Ov. Popescu, Perianu, Marc, A. Popa
Antrenor: Bogdan Vintilă

Arbitru: Marius Avram / A1: Vladimir Urzică / A2: Ciprian Danșa / Observator: Eduard Dumitrescu 
Stadion: Gaz Metan (Mediaș)

Vezi și:

FCSB // Bogdan Argeș Vintilă și latura sa nevăzută de dinainte de Becali » Piesa de hip-hop lansată la finalul anilor '90: „Am venit din stradă, sunt crescut în cartier...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (782)
424304911346092
Lucui Buza  •  26 August 2019, 10:12
Postat de bercean pe 26 August 2019, 00:04

Din Romania doar Steaua și rapid au reușit să treacă pe teren de preliminarii și să se califice în grupele cupelor europene. Iar daca luam in considerare că rapid a reușit doar o data din greșeală, practic Steaua e singura echipă românească capabilă de o asemenea performanta, CFR, Urziceni și otelul nu s-au calificat pe teren in grupele ch league cu datorită coeficientului.

esti prea prost , prea gigist ,,da Astra cu West Ham ,unde s-a califiat ?,da Dinamo cu Everton ?da Cfr cu Basel ? esti un *** tipic fcsbist ,habar n-ai de fotbal !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  26 August 2019, 10:02

Articol exagerat ! Eu inteleg ca "toate tunurile pe Becali" dar nu-i corect! Vlad nu este atit de vinovat la gol, sutul a fost extrem de puternic, unde a fost zidul ? Voi ati vazut cit de puternica a fost pasa la Balgradean ? Imposibil de controlat! Iar ratarile Stelei nu se pun? Puteau marca lejer cel putin doua goluri ! Asta a fost un meci in care, unei echipe i-a intrat tot (Medias) iar celeilalte nimic ! Fiti echidistanti !

mandela
mandela  •  26 August 2019, 09:50
Postat de mosvasile pe 26 August 2019, 09:02

Poate din...cartierul Drumul Taberei!Eventual si din Pitesti-pentru ca de acolo au venit Dica,Neaga,Tanase sauStancu!

Nici macar. In Drumul Taberei stau stelistii vechi, care s-a dezis de Jiji si echipa lui de mascarici de multa vreme.

Vezi toate comentariile (782)
Comentează