FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - HERMANNSTADT 4-1

GAZ METAN - HERMANNSTADT 4-1 // VIDEO + FOTO Cu Rondon fenomenal, Gaz Metan își consolidează poziția de lider în play-out! Cum arată ACUM clasamentul

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2019 22:54

Gaz Metan Mediaș a trecut de Hermannstadt, scor 4-1, și își consolidează poziția de lider în fruntea clasamentului din play-out.

Rondon, hat-trick, și Caiado au umilit-o pe rivala din județ. Medieșenii și-au respectat blazonul chiar dacă nu-s plătiți de trei luni.

Mediașul e probabil unicul oraș din România unde Gazul (se) livrează și fără bani. Jucătorii lui Edi Iordănescu fac greve în timpul săptămânii , dar când intră pe teren uită că sunt neplătiți de 3 luni. O țin așa de la startul play-out-ului și n-au coborât ștacheta nici în derby-ul județului Sibiu, cu FC Hermannstadt (4-1).

În prima repriză, am văzut varianta cinică a Gazului.

Jucătorii lui Edi Iordănescu le-au lăsat oaspeților, și ei flămânzi, dar de puncte, firimituri de ocazii. Și i-au lovit din senin.

La prima oportunitate, Rondon n-a iertat. Același Rondon care marcase și la precedenta întâlnire, câștigată cu 2-0 la Pitești.

După reluare, ni s-a devoalat Gazul spectacol. Un show declanșat de un penalty inventat, la fel ca și cel al oaspeților din final, acordat de "centralul" Rădulescu și transformat de cine credeți? De Rondon!

Venezueleanul a luat pauză cât să-i dea ocazia lui Caiado să-și treacă și el în cont o reușită, din lovitură liberă, pentru ca apoi să iasă din nou la rampă. Hat-trick! Și scaunul lui Miriuță, pe banca Hermannstadt-ului, se clatină serios. Fanii i-au cerut demisia!

FINAL » Gaz Metan - Hermannstadt 4-1

  • Au marcat: Rondon '25 '69 (pen.) '72, Caiado '70 / Dîlbea 89 (pen.)

Vezi AICI live+statistici

Vezi VIDEO de la meci

EchipeLE de start

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Larie, M. Constantin, Busu - Fofana, Luis Aurelio - Olaru, Ivanov, Caiado - Rondon
Rezerve: Batista - Pleașcă, Cikarski, Pereira, Ely Fernandes, Mailat, Yazalde
Antrenor: Edward Iordănescu

Hermannstadt: Cabuz - Mățel, Mijuskovic, Dandea, Dâlbea, Tătar - P. Petrescu, Offenbacher, Jazvic - Blănaru, Tsomou
Rezerve: Niga - I: Stoica, Acsinte, L. Dumitru, Popovici, Lendric, Serediuc
Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitru: George Rădulescu (București) / Asistenți: Valentin Avram (București) și Gabriel Bârjac (Zalău)

7 goluria marcat Rondon în ultimele 7 meciuri jucat pentru Mediaș

 
 

 

 

Vezi AICI clasamentul din play-out

Vezi AICI programul etapei #8 din play-out

 

 

Posted by FC Hermannstadt on Thursday, 2 May 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
gazistu
gazistu  •  05 Mai 2019, 19:56
Postat de blatistu49 pe 03 Mai 2019, 22:35

niste nemernici ce i de GAZ tinuti din bani publici la Calarasi au putut servi un punct

Nemerncii, ma obraznicule? CAlarasiul a scapat deoarece Alexa a jucat 5-4-1. a bagat autobaza din repr 2a, si-a dat seama ca daca iasa la atac o incaseaza, asa au stat la cutie si s-au aparat 90+3 minute si au plecat cu 1 punct!!! Niste pacalici, da dea retrograda Calarasiul si sa ramana Sibiul. care nici el nu se omoara cu atacul, si sb se inchide, ...pe cine crede ca pacalaste chelul de Miriuta cu 5 fundasi? uite un o bagat sibiul..la retrogradare!!

andrei.f
andrei.f  •  04 Mai 2019, 12:00
Postat de catalin.palcu pe 04 Mai 2019, 09:23

Mai sunt 7 etape de jucat, in primul rand. In al doilea rand in articolul asta e vorba despre 2 echipe din Jud Sibiu, vii tu ca fecesebist cel mai probabil sa faci comentarii neavenite despre Dinamo. In al 3 lea rand, nu se premiaza nici locul 7 sau 8, nici locul 2 ! Capisci?

Cataline, toate locurile se premiaza, de LPF, in ordine descrescatoare. In plus, Fcsb, cu locul doi merge in EL unde merge lejer pana-n play-off , apoi mai vedem!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Mai 2019, 09:23
Postat de andrei.f pe 04 Mai 2019, 07:21

Vasazica, dinam0 nu e prima nici in play-out. Da, da la anu o sa fie campioni, mama, ce-o sa sperie Europa, hau, hau. Vorba cantecului, si la anu care vine o sa-m IAU mandra cu mine !

Mai sunt 7 etape de jucat, in primul rand. In al doilea rand in articolul asta e vorba despre 2 echipe din Jud Sibiu, vii tu ca fecesebist cel mai probabil sa faci comentarii neavenite despre Dinamo. In al 3 lea rand, nu se premiaza nici locul 7 sau 8, nici locul 2 ! Capisci?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează