FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan i-a stabilit prețul final lui Antoni Ivanov: „Atât e clauza lui! Mediașul are nevoie de bani să iasă din insolvență”

Ivanov, în stânga, în duel cu Bawab
Ivanov, în stânga, în duel cu Bawab

Articol de - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 19:48

Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov, disputat de granzii campionatului actual, are o clauză cu Gaz Metan și nu este lăsat să părăsească gruparea pe bani mai puțini.

CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova s-au interesat în această iarnă de mijlocașul bulgar Antoni Ivanov, 23 de ani, care a impresionat în ediția de toamnă la Gaz Metan. Pentru că Gigi Becali și Mihai Teja au acoperit zona mediană a roș-albaștrilor, fotbalistul a rămas în atenția celorlalte două candidate la titlu.

Doar că medieșenii au anunțat clar că nu vor fi dispuși să cedeze ieftin în privința lui Ivanov, una dintre principalele oferte pentru "export" ale grupării.

"Prețul lui e cât se poate de clar: 500.000 de euro. Atât e clauza lui. Nu 100.000 de euro, nu 150.000 de euro cât ni s-a oferit. Repet, nu vindem pe nimic! Mediașul are nevoie de 350.000 de euro ca să iasă din insolvență în această primăvară", a explicat Arcadie Zaporojanu pentru Gazeta Sporturilor, moldoveanul fiind reprezentantul companiei Fotbal Hebdo, care are contract de management cu Gaz Metan, pentru transferurile grupării.

"Tocmai de aceea nu sunt de acord să-l cedăm pe Fortes ieftin, pe trei arginți cum ar vrea domnul Becali. Ori 30.000 de euro acum și 300.000 de euro la vară, obligatoriu, ori 300.000 de euro acum. Dacă acceptă variantele noastre, bine. Dacă nu, iarăși bine, mergem pe alte meleaguri. Nu facem asta din răutate, ci pentru a nu ne compromite politica de transferuri. Păi, cum vor mai fi dispuși cei de la CFR Cluj sau Craiova să dea 500.000 de euro pe Ivanov dacă noi îl cedăm pe Fortes pe trei arginți?!", a mai spus Arcadie. 

Ivanov a fost adus vara trecută de la Septemvri Sofia, după ce-a mai jucat la Montana, Spartak Plevna, Akademik Șivștov și a fost în lotul lui Ludogoreț.

10meciuri a strâns Ivanov în prima ligă din România pentru medieșeni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Ianuarie 2019, 00:48

O SA I DATI LA GARA PE PRETURI DE ASTEA,ASTA I ROMANU,HAPSAN,ZAPOROJEANU ASTA E DE...

castaway
castaway  •  19 Ianuarie 2019, 21:16
Postat de Abigail Laslas pe 19 Ianuarie 2019, 20:17

no sa vedem acu unde-l mai dati pe gras

Ca bine zici ! Daca-l daeau lui Becali, aveau hartie igienica pana la finalul sezonului !

1198766430181192
Abigail Laslas  •  19 Ianuarie 2019, 21:14
Postat de indolentu pe 19 Ianuarie 2019, 21:07

ba poplaca rasinare de ce scrii de trei ori acelasi lucru o singura data nu iera suficient?vorba lu amza pellea mai lasa beutura o fi frig prin parcu pratar te nteleg da nici chiar asa chiar de trei ori?se spune ca omu vede dublu cind depaseste masura da la tine ie o noua simptoma deja ai trecut la triplu

di ce saitu lu gsp mere ca chelea, te-ai gandit, minte-scurta?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează