FOTBAL  »  Superliga  »  REAL VALLADOLID - GAZ METAN

Gaz Metan, amical pe 14 noiembrie cu Real Valladolid » Cum i-au prezentat spaniolii pe medieșeni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 16:06

Real Valladolid a anunțat pe site-ul oficial că pe 14 noiembrie, de la ora 21:00, ora României, va juca un meci amical cu Gaz Metan Mediaș. 

Spaniolii au precizat că meciul cu Gaz Metan va conta pentru a 45-a ediție a „Trofeului Orașului Valladolid”. Trofeul reprezintă o tradiție a clubului și se va juca pe stadionul „Jose Zorrila”, în pauza datorată meciurile echipelor naționale.

„Clubul român Gaz Metan Mediaș va fi invitat. Echipa se află în localitatea Mediaș și e fondată în 1945. Joacă acum în prima ligă din România, iar în sezonul trecut a terminat pe locul 7. Acum este pe locul 4, cu 22 de puncte. Printre reușitele istorie se regăsește o unică participare în cupele europene, în sezonul 2011-2012 din Europa League, când a eliminat-o pe Austria Viena”, scriu spaniolii. 

Valladolid, echipă la care brazilianul Ronaldo este acționar, se află pe 9 în La Liga, cu 14 puncte în 11 meciuri. Marți, a pierdut cu Barcelona, 1-5. 

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO Leo Messi perfect: două assist-uri + două goluri! Are 50 de reușite din lovitură liberă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează