FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN. Start la negocieri: marele favorit să-i ia locul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a calificat-o pe Gaz Metan în play-off, premieră pentru medieșeni
Edi Iordănescu a calificat-o pe Gaz Metan în play-off, premieră pentru medieșeni

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 13:36

Edi Iordănescu (41 de ani) s-a despărțit oficial de Gaz Metan, astfel că medieșenii trebuie să numească urgent un nou tehnician. Mare favorit să-l înlocuiască pe Iordănescu este cehul Dusan Uhrin jr. (52), ultima dată la Dinamo.

  • Joi, 28 mai, GSP.RO a scris că Uhrin a revenit la București pentru a-și mai lua din lucrurile personale care au rămas în România după despărțirea de Dinamo, produsă fix înaintea declanșării stării de urgență - mai multe detalii, AICI.

Oficialii lui Gaz Metan anticipau oricum plecarea lui Iordănescu și au început din timp negocierile cu mai mulți antrenori. Iar alb-negrii s-au oprit la varianta Uhrin.

Cehul ar fi urmat să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu după sfârșitul play-off-ului, însă despărțirea oficială dintre cele două părți citate s-a produs mai devreme, astfel că Uhrin jr. are oportunitatea să revină mai devreme în Liga 1, informează TV Telekom Sport.

Dusan Uhrin revine în Liga 1, la Gaz Metan

GAZ METAN. Start la negocieri: marele favorit să-i ia locul lui Edi Iordănescu


Au trecut aproape două luni de la despărțirea lui Dusan Uhrin de Dinamo. Cehul a plecat cătrănit de la „câini", dar în liniște, fără să facă valuri, după eșecul de la Poli Iași (0-1). 

Într-un interviu acordat pentru GSP.RO pe 9 aprilie, antrenorul afirma că și-ar dori să revină în România: „Poate o să revin în România! Te-am surprins? Uite, ți-o spun cu zâmbetul pe buze, s-ar putea să revin. Chiar mi-ar plăcea. Am mulți cunoscuți în România și-am lăsat prieteni în urmă. Trebuie să lucrez undeva, nu? Munca e virusul meu, sunt infectat cu fotbal!”.

47 de victoriia strâns Uhrin ca antrenor în Liga 1 în 95 de meciuri pentru Poli Timișoara, CFR Cluj și Dinamo. Plus 24 de remize și 24 de înfrângeri

12 victoriia obținut Uhrin la Dinamo în toate competițiile, în 26 de meciuri: plus 4 remize și 10 eșecuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionuț Stroe, răspunde la cele mai importante întrebări legate de Liga 1: de ce nu pot fi fani în tribună și cum pot pleca jucătorii din cantonament

Dumitru Dragomir: „Murim de foame, fraţilor! Ungurii sunt mai deștepți ca noi în toate” » Când ar fi repornit el Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  02 Iunie 2020, 20:36

Uhrin sau Pustai, unu din ei....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează