INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEP - GALATASARAY 0-2

Gaziantep - Galatasaray 0-2 // Marius Șumudică face ravagii în Turcia: „Sunt popular. Stadionul a început să cânte «I love you, Șumi!»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 15:54

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a revenit astăzi în țară și a vorbit din nou despre modul în care este tratat de către fanii turci. Din păcate, echipa sa a pierdut în ultima etapă din campionat, scor 0-2 cu Galatasaray.

„Am pășit pe gazon și era stadionul aproape plin. Când a inceput jocul și tot stadionul a început să strige «I love you, Șumi!»... cred că nu mai am ce să spun. Sunt un tip popular probabil, sunt genul lor, peste tot pe unde mă duc sunt bine primit”, a declarat Șumudică.

„Am avut ocaziile noastre în repriza secundă. Totuși, am pierdut în fața unei echipe mai bune. A fost dificil pentru ei să piardă cu Real Madrid cu 6-0, dar noi nu suntem Real Madrid și eu nu sunt Zidane. Valoarea de piață a adversarilor noștri e de 125 de milioane de euro”
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Gaziantep este pe locul 9 în campionatul Turciei, cu 15 puncte acumulate după 11 runde.

VEZI ȘI:

Gaziantep - Galatasaray 0-2 // Marius Șumudică, după înfrângerea din ultima etapă: „Eu nu sunt Zidane” + „Ei valorează 125 de milioane de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
rockyus
rockyus  •  11 Noiembrie 2019, 09:01
Postat de laurkro pe 10 Noiembrie 2019, 17:00

Da, sigur, cocalarule! Ești vedeta Turciei. Ne place mai ales fluenta exprimării tale într o limba străină. Bine, la tine sunt vreo 5 amestecate, dar na, de unde nu este, nici cel de sus nu cere...

Cocalarul asta chiar stie fotbal !

ucv1948
ucv1948  •  10 Noiembrie 2019, 18:08

Bravo Sumi !! Pe viitor poate antrenezi si Craiova

laurkro
laurkro  •  10 Noiembrie 2019, 17:00

Da, sigur, cocalarule! Ești vedeta Turciei. Ne place mai ales fluenta exprimării tale într o limba străină. Bine, la tine sunt vreo 5 amestecate, dar na, de unde nu este, nici cel de sus nu cere...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează