FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

George Copos vorbeşte despre contractul lui Răzvan: "Cine rupe înţelegerea plăteşte o sumă URIAŞĂ"

Răzvan Lucescu, în precedentul său mandat la Rapid
Răzvan Lucescu, în precedentul său mandat la Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 13:54

George Copos a declarat că în contractul dintre gruparea giuleşteană şi antrenorul Răzvan Lucescu există o clauză conform căreia rezilierea unilaterală se poate realiza numai prin achitarea unei sume foarte importante de bani.

"Răzvan nu poate pleca de la Rapid. Există în contract o clauză cu o sumă care trebuie plătită în cazul unei rezilieri unilaterale a contractului, e normal. De fapt, ca să se înţeleagă, este o clauză în oglindă, pentru că şi noi am plăti într-o asemenea situaţie. Cine renunţă plăteşte o sumă foarte importantă de bani, este aceeaşi sumă pentru ambele părţi", a spus oficialul rapidist, conform Mediafax.

Întrebat dacă suma de reziliere este mai mare decât clauza de 500.000 de euro din contractul fostului antrenor Marius Şumudică, George Copos a răspuns: "Este mult mai mare, nu pot să spun valoarea ei pentru că este confidenţială. Dar este mai mare, normal, pentru că sunt alte condiţii şi alte cerinţe".

DIN NOU PROBLEME FINANCIARE  :S
Bugetul clubului pentru sezonul 2011-2012 pune mari probleme conducerii rapidiste. "E vai de viaţa noastră. Acum încercăm să îl punem la punct, e greu, foarte greu", a menţionat Copos.

LAZĂR E OUT
Mijlocaşul Costin Lazăr nu va mai evolua la formaţia giuleşteană în ediţia viitoare a Ligii I, el refuzând oferta de prelungire a contractului care a expirat în această vară. "Noi i-am făcut o ofertă de nerefuzat lui Costin Lazăr, din păcate el a spus pas. Mie îmi pare foarte rău că pleacă de la Rapid, dar asta este viaţa", a explicat George Copos.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
flafy
flafy  •  10 Iunie 2011, 20:40

pana acum Rapidul s-a miscat cel mai bine...

flafy
flafy  •  10 Iunie 2011, 20:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cristi Pustai e de 5 ani la Gaz Metan

dreamer123
dreamer123  •  10 Iunie 2011, 20:07

face imprumut la banca sa salveze rapidul :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează