FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

VIDEO CU FAZA FC Botoșani - FCSB. George Găman a trecut peste VAR și a validat golul lui Mailat, precedat de un fault evident » Porumboiu încearcă să-l „scoată” pe „central”: „N-avea logică să dea fault”

Golul de 1-0 al gazdelor a fost precedat de un fault evident
Golul de 1-0 al gazdelor a fost precedat de un fault evident

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 19:21 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 20:12

În minutul 13 al partidei din Superligă dintre FC Botoșani și FCSB, Sergiu Mailat a deschis scorul pentru moldoveni. Reușita acestuia, precedată de un fault al lui Sadiku asupra lui Compagno, a rămas validată deși arbitrul George Găman fusese chemat de VAR pentru a revedea faza la margine. 

Au fost momente de incertitudine la faza în urma căreia botoșănenii au schimbat tabela. Superexecuția lui Mailat - un șut excelent plasat de la marginea careului de „16”, fără șanse pentru Târnovanu - a fost validată, apoi analizată câteva minute de „centralul” George Găman și de arbitrii din cabina VAR. 

Arbitrul a fost chemat la margine pentru a revedea faza, mai exact imprudența comisă de Sadiku, fundașul central al moldovenilor, asupra lui Compagno. Acesta l-a doborât pe italian într-o fază petrecută la jumătatea terenului. Jocul a fost lăsat să continue și, într-o fracțiune de secundă, balonul a ajuns la Mailat, care, angajat de Victor Dican, a reluat în plasă.

VIDEO Eroare de arbitraj la FC Botoșani - FCSB: golul gazdelor, precedat de un fault evident!

Reluările oferite de televiziuni au arătat faultul evident al lui Sadiku asupra atacantului roș-albaștrilor. Chiar și așa, Găman a decis validarea golului, în ciuda protestelor din tabăra vicecampioanei

Opinia lui Adrian Porumboiu: „Cred că decizia e corectă”

 La pauza meciului, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a fost contactat telefonic la GSP Live pentru a comenta faza. Declarațiile acestuia:

„Cred că e corectă decizia. Vedem și intervenția VAR-ul, arbitrul era foarte bine plasat. Cele două faulturi presupuse erau chiar în apropierea lui. Ai avut faza în față, ai văzut că nu e nimic. A lăsat jocul să continue, mingea a ajuns în stânga, apoi a venit șutul și golul. 

Prea multe intervenții din cabina VAR și, sincer, niciuna nu era acoperitoare! Nu poți sta încontinuu așa, în ritmul ăsta. N-avea nicio logică să dea fault. Nu e OK să abuzezi prea mult de VAR. E ca și cum te-ai duce la un examen și ai sta doar cu ochiul pe fițuici”. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali

„Eu nu-s așa mândru că-s român” » Mihai Stoica, postare dură de 1 decembrie: „Aș fi altfel dacă n-am mai fi slugile unora care ne desconsideră constant”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
observer
observer  •  03 Decembrie 2022, 10:17
Postat de dr.jivago pe 02 Decembrie 2022, 22:30

Porumboiu , un personaj gaunos , venal pot spune, isi revarsa umorile pe cateva echipe care nu i-au facut jocurile pe vremuri… Daca analizezi ce spune , realizezi usor ipocrizia si lichelismul specific. Chiar var-ul il incurca rau si pe el si pe altii de teapa lui Gaman, un ratacit pe poteca arbitrajului… pe asta nici intr.o cantina nu l-as lasa sa arbitreze..

Cum sunt “echipe care nu i -au facut jocurile”!?! Tu intalegi despre ce e fotbalul? Sunt arbitri care fac Jocurile sau care se vand echipelor sau care pe vremuri raspundeau ordinelor politice, nu invers. Porumboiu stie ce ordine si presiuni politice primea, ca ajute steaua lui ceausescu. Poate are ceva antipatie din cauza asta, ceea ce are sens, dar cum ai formulat tu, zici ca esti mimi.

dr.jivago
dr.jivago  •  02 Decembrie 2022, 22:30

Porumboiu , un personaj gaunos , venal pot spune, isi revarsa umorile pe cateva echipe care nu i-au facut jocurile pe vremuri… Daca analizezi ce spune , realizezi usor ipocrizia si lichelismul specific. Chiar var-ul il incurca rau si pe el si pe altii de teapa lui Gaman, un ratacit pe poteca arbitrajului… pe asta nici intr.o cantina nu l-as lasa sa arbitreze..

allstefans
allstefans  •  02 Decembrie 2022, 16:01
Postat de observer pe 02 Decembrie 2022, 15:19

Voi sunteti normali cu faulturile astea inventate la Compagno!? Ala in Italia a fost liga V, ca acolo nu merge cu simularile. A venit la infractorii mititelu si becali sa primeasca fault la toate trantelile.

Bai nu *** daca mergi pe strada si iti pun piciorul in fata cum a pus fundasul ala lui compagno , pui pariu cu mine ca te duci in gat si sari la bataie, si nu o sa zici ca nu a fost nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează