FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BUZĂU - STEAUA 0-1

George Ogăraru: "Dacă îl lovea direct în cap piatra, vorbeam la trecut de Golanski"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Fundaşul Stelei George Ogăraru a comentat incidentul în care a fost implicat astăzi Pawel Golanski, lovit după ce autocarul grupării din Ghencea a fost asaltat cu pietre de un grup de huligani.

"Am obţinut o victorie importantă la Buzău, iar asta contează cel mai mult în acest moment. Am fost afectaţi şi de ceea ce s-a întîmplat astăzi cu Golanski, era normal să se întîmple aşa avînd în vedere că e colegul nostru şi nu ne-a prins deloc bine să-l vedem cu sînge pe faţă.

Vorbim de fotbal, e doar un sport, ar trebui să rămînă aşa. Ce se întîmpla dacă îl lovea direct în cap? Mă dezgustă situaţia! Cred că puteam vorbi la trecut despre Pawel, aţi văzut ce dimensiuni avea piatra?", a spus Ogăraru.

Playtech: Iulia Vântur n-a pățit NICIODATĂ așa ceva în România. Ce a putut spune o fostă iubită de-a lui Salman Khan despre el


Comentarii (6)
 •  06 Mai 2009, 00:30

Man, te asigur ca o sa incerc sa imi iau masuri de precautie (ceva mai tare pe cap, ceva mai tare pe mine...si vorbesc serios), dar tot voi fi in peluza. Pe de alta parte, ca s-o dam in murphysme, daca auzi la TV ca UN SINGUR suporter dinamovist a patit ceva grav, sa stii ca eu sunt acela. Speram sa iesim cu bine de acolo si bineinteles, Forza Dinamo!

 •  06 Mai 2009, 00:19

@coco: pe mine m-a lovit o piatra in cap pe ghencea, la un meci steaua-rapid. Am avut nevoie de 10 copci, si atunci n-a mai cerut nimeni amanarea meciului...cat despre mama...te asigur ca a plans ;)

 •  06 Mai 2009, 00:13

@coco: nu ai ce sa le faci ca asa e romanu'. de aia se naste in romania ca sa fie cu gura mare: daca e fata o arde pe centura, daca e baiat injura ca la usa cortului la care a fost crescut.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează