FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

George Ţucudean, înţepat de un mare dinamovist după ce a trădat şi s-a dus la Steaua: "E un semn de întrebare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 17:58

George Ţucudean este al doilea fost jucător al lui Dinamo care ajunge în Ghencea în această iarnă, după Gabi Tamaş. 

Revenirea atacantului în România după perioada petrecută în Anglia nu este văzută cu ochi buni de Giani Kiriţă.

"Ţucudean e un atacant masiv. Din punctul meu de vedere, dacă nu ai rămas pe afară şi vii în România, e un semn de întrebare.

Lui Keşeru i-a mers bine după ce-a venit în România, dar să vedem dacă va fi şi cazul lui Ţucudean.  Keşeru e alt fotbalist, are alt stil de joc, pe viteză, mai «tehnicuţ», are şi simţul porţii. Aici vorbim de cu totul şi cu totul altceva", a spus Kiriţă la Dolce Sport.

George Ţucudean este împrumutat de Steaua de la Charlton pentrun un sezon şi jumătate, iar în cazul în care atacantul se va acomoda, roş-albaştrii trebuie să achite 1 milion de euro în schimbul său la finalul perioadei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
alex_1973
alex_1973  •  31 Ianuarie 2015, 16:26
Postat de sorin.pch pe 30 Ianuarie 2015, 20:35

like ;)

Cu atata daruire ati castigat campionate pe blat in era BORCICA.

alex_1973
alex_1973  •  31 Ianuarie 2015, 16:25
Postat de fabianendzone pe 31 Ianuarie 2015, 00:31

:))) Giani Kirita simbol pt Dinamo!!!¿?¿tot respectul pt daruire...si cam atat...ca la origine si in suflet e stelist !!!cred ca orice membru PCH si orice dinamovist in general ar trebui sa-l intrebe pe giani cine a fost idolul lui cand a inceput fotbalul la capatul lui 14 Pantelion,pe cand juca la juniori la Turistul Lebada,mai apoi la seniori, dupa care Rocar si brusc banii lui NETOIU l-a facut caine pana la moarte¿?¿? era copia fidela lui Joe Panait,pe atunci fundas dreapta la steaua..avea aceiasi freza cu "chica"si incerca cel putin odata pe meci o respingere din "foarfeca" marca Panait!!!Steaua si Joe Panait erau totul pt el...pt ca Giani a fost fundas dreapta nu cen

Este simbol prin comentariile care le face de pupincurist poate il ia si pe el neghinita om de serviciu in club ca in rest mascarici la TV.

alex_1973
alex_1973  •  31 Ianuarie 2015, 16:23
Postat de ultras_gicu pe 31 Ianuarie 2015, 05:09

te-ai uitat prea mult la filme porno :)) ...pai daca tu imi spui mie ca giani e stelist :)) inseamna ca radoi e dinamovist :))) ce vorbim aici ...cand era derby va urca pe garduri giani,nu ca cutudean,tamas,parvulescu care injurau steaua pe unde o prindeau ...si cand au primit oferta s-au dus ca fata la p...

Cred ca ai uitat de "dinamovistul "TORJE si ceilalti care cantau STEAUA ESTE NUMAI UNA.Iar cu kikirita ce altceva sa m ai faca ratatul de el care inca spera sa m ai prinda un loc caldut in groapa.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează