FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU EXCLUSIV

Geraldo a rupt tăcerea în Gazeta Sporturilor: "Nu sînt blatist, vreau să plec din România!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 11:10

Unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din Liga 1 e decis ca după 5 ani să-şi facă bagajele şi să plece în această vară. Portughezul de 34 de ani e trist şi dezamăgit de acuzele de la Ploieşti şi le răspunde tuturor contestatarilor fără menajamente.

- Care este situația ta în acest moment la Petrolul?
- Dificilă, chiar dacă mi-am respectat programul și în fiecare zi m-am dus la stadion. Nu știu cum arată viitorul meu, dar cred că mai degrabă voi pleca din România. Îmi doresc foarte mult să rămîn aici, doar dacă vor exista oferte din Liga 1. Totuși, pentru mine e mai bine să plec afară!

- Sînt șanse totuși ca tu să rămîi la Petrolul?
- Nu sînt doar eu cel care poate să decidă. Eu am petrecut cei mai frumoși ani din cariera mea la Petrolul, aici m-am simțit cu adevărat fotbalist. Fotbalul românesc mi-a oferit multe și sînt recunoscător pentru asta.

- Ai simțit vreodată că joci într-un meci aranjat?
- Niciodată în cariera mea nu am jucat într-o echipă care să blătuiască vreun meci! Pentru că am fost legitimat la formații care se băteau mereu la titlu. Și sînt deranjat de faptul că imediat după anumite partide pe care le pierdem, iese lumea și începe să urle: “Ăla a fost blat, ați vîndut meciul!”. Nu sînt blatist! Terminați odată cu prostiile astea!

"Cînd mă voi retrage din fotbal, aş vrea ca toată lumea să-şi amintească de mine ca despre unul care a fost un om curat şi un jucător care şi-a dat viaţa pentru fotbal"
Geraldo Alves - fundaș Petrolul

Citește un interviu exclusiv de trei pagini acordat Gazetei în ediția tipărită sau pe platforma digitală!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
agb87
agb87  •  24 Aprilie 2015, 17:38
Postat de juliusmad pe 24 Aprilie 2015, 15:04

mentalitatea suporterilor din ploiesti e o ***. cand pierd un meci gasesc mereu motive: terenul, arbitrii, jucatori blat, alinierea planetelor, zodia nefavorabila...dar niciodata valoarea jucatorilor lor ;)

taci *** ca nu stii despre ce vorbesti! nimeni nu a zis de geraldo ca e blatist pentru ca a luat bataie echipa. ***, ca la Petrolul nu te pricepi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Aprilie 2015, 15:04

RESPECT GERALDO,RESTUL E CANCAN

juliusmad
juliusmad  •  24 Aprilie 2015, 15:04

mentalitatea suporterilor din ploiesti e o ***. cand pierd un meci gasesc mereu motive: terenul, arbitrii, jucatori blat, alinierea planetelor, zodia nefavorabila...dar niciodata valoarea jucatorilor lor ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează