FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 2-0

Gest de căpitan adevărat » Dovadă de respect dată de "Dodel" în vestiarul Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 21:57

Fanii Stelei au fost luaţi prin surprindere la meciul cu FC Braşov, 2-0, în momentul în care cele două echipe au intrat pe teren.
În locul lui Cristi Tănase, banderola era purtată de Andrei Prepeliţă, deşi ”decarul” campioanei se afla pe teren. Deşi iniţial s-a crezut că ”Dodel” a fost pedepsit de Costel Gâlcă, tehnicianul a explicat la finalul partidei motivele pentru care Prepeliţă a fost căpitan.

"Am vorbit înainte de partidă cu Tănase, şi a fost de acord ca banderola să fie purtată de Prepeliţă. Era meciul 300 şi era normal acest lucru", a explicat Gâlcă la DigiSport.

DOCUMENTAR | Povestea singurului suporter român elogiat printr-o scenografie 3D » Momentul care a dinamitat rivalitatea Dinamo - Steaua: „Până atunci, steliștii erau neimportanți”

Ovidiu Burcă, dezvăluiri frapante din vestiarul lui Dinamo: „S-a întâmplat ceva grav”


Comentarii (19)
xray
xray  •  24 Noiembrie 2014, 04:55

Astia 2-3 de la Rapid si Dinamo, care comenteaza pe aici dand cu laturi pe Dodel si Steaua, sunt de inteles si compatimit. Echipele lor doar asta mai au, laturi din tomberoanele lui Negoita si Moldoveanu. Mai au si muulta varza in loturi si joc. Deci, lor ca suporteri nu le-a mai ramas decat hau-haul virtual contra Stelei. Contra echipei lor, nu mai au lacrimi si batiste. :)

mvradulescu
mvradulescu  •  23 Noiembrie 2014, 18:46
Postat de caminero pe 23 Noiembrie 2014, 12:21

Io credeam că Dodel a făcut un gest și mai eroic și, după meci, i-a lăsat pe coechipieri să se cace primii în cele două careuri de șase metri, cea ce este un vechi pbicei stelist, să pună îmgrăsămînt acolo să crească iarba deasă.

Stimabile, nu cred că sigla echipei pe care o simpatizezi te-a împins să debitezi asemenea măgării ! Probabil e ceva genetic și în consecință, vinovați sunt medicii care au permis mamei tale să ducă sarcina până la capăt, iar leacuri nu există pentru "suferința" asta ...

riccardo1966
riccardo1966  •  23 Noiembrie 2014, 17:42

Dar de ce nu i-a dat banderola de capitan ,din proprie initiativa ,fara sa-i mai zica antrenorul !?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close