FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

EXCLUSIV Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2022 17:56 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 19:00

Clubul FCSB l-a amendat pe atacantul Billel Omrani (29 de ani) cu un sfert din salariul lunar pentru că a distrus ușa vestiarului de la stadionul „Ion Oblemenco”! Atacantul a avut o criză nervoasă după ce Mihai Pintilii l-a scos de pe teren în minutul 56 al victoriei cu FCU Craiova (2-0) de la jumătatea lunii trecute.

În 13 noiembrie, FSCB a învins-o cu 2-0 în deplasare pe FCU Craiova, după un meci decis în primele 26 de minute prin golurile lui Octavian Popescu și Dawa. Folosit din primul minut de Mihai Pintilii, francezul Billel Omrani a jucat slab și a fost înlocuit la 11 minute după pauză cu David Miculescu. 

Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali

În momentul schimbării, Omrani s-a îndreptat agale spre marginea terenului, evident dezamăgit, l-a salutat pe înlocuitorul său, apoi s-a dus spre banca de rezerve. În încercarea de a-l consola, Pintilii l-a îmbrățișat și i-a spus ceva (foto sus). “Așa, cu părere de rău l-a îmbrățișat Pintilii pe Omrani la schimbare. Ca și cum i-ar fi spus “n-am ce să fac”, a fost reacția comentatorului DigiSport, Ionuț Angheluță, după momentul surprins de camerele TV. 

Modificarea a fost justificată. Conform datelor Instat, Omrani a avut al treilea cel mai slab indice (204) dintre jucătorii FCSB folosiți în această partidă. Doar Pantea (202) și Miculescu (191) au avut un randament inferior.  Francezul a primit nota 4 în Gazeta Sporturilor, cea mai mică dintre fotbaliștii FCSB. 

“Omrani a pierdut toate mingile. Să nu credeți că mi-am pierdut încrederea în Omrani, îl aștept pe ăla pe care îl aștept de 5 ani” 
- Gigi Becali, la finalul meciului FCU Craiova - FCSB 0-2, la finalul meciului FCU Craiova - FCSB 0-2

Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali
Omrani iese dezamăgit de pe teren

Becali a decis să-l amendeze drastic pe Omrani

După ce a fost înlocuit, Omrani e surprins de camera generală de transmisie în timp ce se plimbă prin fața băncii de rezerve, apoi se întoarce spre intrarea la vestiar. Ulterior, regizorul se concentrează pe joc și francezul nu mai apare în cadru. 

Neștiut de public, atacantul înlocuit a părăsit banca și a plecat spre vestiare unde a avut o izbucnire nervoasă, distrugând ușa cu o lovitură violentă de picior. Câteva minute mai târziu, Omrani a revenit pe bancă unde a rămas până la finalul jocului. 

Paguba produsă de jucător a fost constatată la final de oamenii responsabili cu administrarea stadionului Ion Oblemenco. Conform protocolului, clubul organizator e responsabil de orice distrugere apărută pe perioada închirierii arenei, dar FCU Craiova s-a îndreptat către FCSB pentru a recupera daunele. 

În momentul în care a aflat de ieșirea jucătorului său, finanțatorul Gigi Becali a decis pedepsirea celui mai bine plătit jucător din lot. Conducerea FCSB s-a activat și a declanșat o procedură disciplinară împotriva lui Omrani. Surse din interiorul clubului susțin că jucătorul a fost informat că a încălcat mai multe prevederi din contract, aducând prejudicii de imagine FCSB prin “comportament său neprofesionist”. 

Decizia conducerii a fost amendarea lui Omrani cu suma de 5.000 de euro, adică 25 la sută din salariul său lunar de 20.000 de euro. 

În această seară, la Botoșani, Omrani a luat loc pe banca de rezerve. 

287 de minutea jucat Omrani în tricoul lui FCSB în 6 partide din Liga 1. El are o singură pasă de gol, reușită în victoria cu Petrolul (2-0) din 9 octombrie

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Dragomir, declarație dură despre Nicolae Dică și motivele plecării acestuia de la FCSB: „Sunt mulți oameni frustrați care nu reușesc în viață”

FC Botoșani - FCSB, live de la 19:00, restanță din etapa 6 de Superliga

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
VanBasten
VanBasten  •  02 Decembrie 2022, 20:16
Postat de tarnaveanu pe 01 Decembrie 2022, 20:10

La cât mai multe. Să fie băiat deștept și să stea până la final de contract, chiar dacă îl obligă să se antreneze pe pășune. Îl ia și pe Dawa cu el, la o sticlă de whiskey la iarbă verde.

Pai are contract pana in vara.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  01 Decembrie 2022, 22:19

Primăria Craiova ar trebui să-i facă plângere penală pentru distrugere.

vasileroaita
vasileroaita  •  01 Decembrie 2022, 20:35
Postat de gepeto pe 01 Decembrie 2022, 19:56

Ne cramponam in logica? Salariu sa curga (ori de la gazeta ori de la pastrama) "cel mai slab indice (204) dintre jucătorii FCSB folosiți în această partidă. Doar Pantea (202) și Miculescu (191) au avut un randament inferior."

Parcă scrie "al treilea cel mai slab..."

Vezi toate comentariile (8)
Comentează