FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Gigi Becali a scos banii pentru a-l ajuta pe Mihai Neșu: „A cumpărat o mașină”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 16:52 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 17:37

Fostul fotbalist al FCSB, Mihai Neșu, a vorbit în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță” despre relația lui actuală cu patronul echipei roș-albastre, Gigi Becali. 

  • Prin intermediul Fundației pe care o conduce, Mihai Neșu, 38 de ani, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea.
  • Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

Mihai Neșu: „Gigi Becali mi-a cumpărat mașina, peste 50.000 de euro”

„Ultima oară am vorbit cu dânsul în primăvară. Prietenii mei, Iulia și Mihai, au vrut să-mi facă o surpriză, să-mi ia o mașină nouă, pe care cineva să o sponsorizeze. Gigi mi-a plătit mașina de afară. Este cumpărată de el, peste 50.000 de euro. 

A fost o surpriză foarte plăcută. Mașina mea, pe care am luat-o imediat după accident, a început să aibă tot felul de hibe. Nea Gigi s-a arătat imediat dispus să-mi plătească mașina.

Gigi Becali a scos banii pentru a-l ajuta pe Mihai Neșu: „A cumpărat o mașină”

L-am sunat să-i mulțumesc, vrea să ne ajute și la proiect, dacă ne împotmolim. Eu am avut o relație foarte bună cu nea Gigi. Era simpatic, zicea că la bani fac cel mai urât. Este un om cu suflet mare, luptă continuu pentru mântuire și să devină un om mai bun, adică omul vechi cu omul nou”, a dezvăluit Mihai Neșu în emisiunea „Fiță cu Adiță”, de pe Youtube.

VIDEO Mihai Neșu, din ce în ce mai aproape de finalizarea complexului de recuperare de la Oradea: „Avem deja 31.500 de abonați care ne ajută”

Playtech: Dana Rogoz s-a pozat în costum de baie și fanii ei s-au REVOLTAT imediat. Imaginea care a starnit un val de URĂ! FOTO


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  23 Ianuarie 2022, 19:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tricisport
tricisport  •  23 Ianuarie 2022, 18:00

Olandezii cat au dat?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează