FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ghencea nu mai e acasă pentru Steaua: "Din nefericire, vor fi foarte puţini spectatori cu Ceahlăul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 18:30

Mihai Stoica, managerul Stelei, spune că se aşteaptă la un număr redus de spectatori la primul meci ale echipei sale în noul meci din acest sezon.

"Meciul cu Ceahlăul se joacă în Ghencea, dar, din nefericire, semnalele sînt proaste. Vor fi foarte puţini spectatori, dar vor fi cei fanatici. Adică atmosfera este salvată. Jucînd la o oră atît de tîrzie şi stadionul avînd o poziţionare atît de ciudată, vor fi foarte puţini spectatori. În schimb, avem un gazon impecabil", a spus Mihai Stoica la DolceSport.

Partida dintre Steaua şi Ceahlăul va avea loc mîine, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

40.725 de suporteri a avut Steaua la meciul cu Vardar Skopje, din cadrul turului II preliminar al Ligii Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
sava_florinel2005
sava_florinel2005  •  20 Iulie 2013, 08:04

Bai fratilor. Pe NA nu erau suporterii lui Steaua ,erau turisti sa vada stadionul.I-ati scos pe primul loc la medie de suporteri,dar trebuia sa anuntati turistii care au venit sa vada NA.Pe Ghencea s-au vazut suporterii ,,adevarati'ai Stelei' doar 3000.Alte echipe au cel putin 3000 de suporteri la meciurile din deplasare.Steaua scuzama.dar nu ai suporteri adevarati,ai doar ''oameni de promenada''in tribune.Daca la meciul cu Ceahlaul aveti 5000 de spectatori sa le da-ti banii inapoi pe bilet,pt.ca aia sunt suporterii adevarati.

costacurta
costacurta  •  19 Iulie 2013, 23:30

Pai sa ii vedem pe cei care sustineau sus si tare, ca ghencea e casa Stelei, sa vedem cati vin acum, eu unul recunosc, prefer AN.

vandersaar
vandersaar  •  19 Iulie 2013, 21:05
Postat de stefansb pe 19 Iulie 2013, 19:42

se stie ca doar steaua poate vinde bilete de 2 milioane la un meci? restul? dinamo s-a vandut pe 4 milioane, rapidul pe doua. de ce? pt ca nu genereaza profitul pe care-l genereaza steaua. de unde vine profitul? de la spectatori. shhht.

El nu vorbea de venituri, care e clar ca Steaua genereaza cel mai mare venit. El a scos in evidenta diferenta intre suporteri si spectatori. La steaua vin foarte multi oameni care le plac fotbalul dar la fel de multi care le plac dar, ca si o placere de plan secund, si asta se vede cu ochiul liber, e o realitate. Oamenii vin ca la un spectacol, pt ca e cea mai mediatizata. Daca maine ar incepe media sa o mediatizeze mai putin si sa o inlocuiasca cu un alt nume din fotbalul romanesc, s-ar schimba cifrele vizibil. Sunt putini care vor sa vada lucrurile exact asa cum stau.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează