FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ghencea nu mai e o atracţie pentru stelişti. Doar 2000 de bilete vîndute » MM Stoica: "Pe Naţional Arena veneau peste 20.000 de oameni"

Mihai Stoica cheamă suporterii stelişti în Ghencea
Mihai Stoica cheamă suporterii stelişti în Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 16:58

Mihai Stoica, managerul general al clubului din Ghencea, a postat un mesaj prin care cheamă cît mai mulţi fani la stadion, în această seară, la meciul cu Sportul Studenţesc (21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO).

UPDATE 16:45 // La 15 ore după ce a postat pe facebook un mesaj prin care chema fanii la stadion, Mihai Stoica a scris din nou pe reţeaua de socializare, de această dată arătîndu-se deranjat de numărul mic de bilete vîndut pentru întîlnirea cu Sportul Studenţesc.

"> 600 x like la postul de mai jos... < 2.000 x bilete deocamdata... dar toata lumea vroia in Ghencea... ceva nu se leaga... pe National Arena am fi avut peste 20.000 :(", a scris Mihai Stoica pe facebook.

După înfrîngerea categorică de aseară a liderului campionatului, CFR Cluj, MM Stoica visează la cel de-al 24-lea titlu pentru Steaua, iar pentru ca acest lucru să poată deveni realitate, echipa lui Stoichiţă are nevoie de cele trei puncte din confruntarea cu formaţia din Regie

"O victorie azi face ca între noi şi titlul 24 să mai fie doar o echipă care tocmai a fost spulberată... toată suflarea stelistă şi-a dorit să ne întoarcem în Ghencea... haideţi în Templu diseară să începem împreună seria de rezultate pe care o visăm!", a postat Mihai Stoica pe contul de facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (361)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 Aprilie 2012, 23:35

Si daca tot veni vorba..cat plateste jiji chirie mapn pentru stadion ? Paskany (*ungurul* ) plateste la stat impozit pe stadion ,curent etc ..utilitati.Ca e *particular* .O gramada de bani. dar ciobanul cat plateste mapn-ului bani de chirie ? Cifrele astea ar trebui sa fie publice..ca sunt bani din impozitele aplicate noua tuturor.Cati dintre cetatenii romani sunt amatori de fotbal ? Cati dintre ei sunt suporteri ai Stelei ? Si daca sunt ar fi de acord sa plateasca in locul becaliotului chiria la stadion ? gazonul e impecabil ,intretinerea lui costa ceva bani ? De unde ? Si ar mai fi intrebari fara raspuns ..inainte de *performantele* stelei in Ch league..

davero.ira
davero.ira  •  08 Aprilie 2012, 21:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:)))))

davero.ira
davero.ira  •  08 Aprilie 2012, 21:03
Postat de samertx pe 08 Aprilie 2012, 21:01

Sunt un pic depășit, având în vedere vârsta, dar se poate, bro!

deci ziceam ca f00ti facturi ,deci gaurile de pe margine care sunt mici ,deci trebuie sa o ai gen pix ,ai inteles aluzia?:)

Vezi toate comentariile (361)
Comentează