FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gheorghe Hagi a dezvăluit cel mai mare salariu de la Viitorul: „Vreau în Liga Campionilor!”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 09:41

Gheorghe Hagi (55 de ani), antrenorul Viitorului, a vorbit în cadrul unui eveniment dedicat antreprenorilor despre planurile de viitor ale dobrogenilor.

  • Viitorul a ratat în acest an pentru prima dată calificarea în play-off, de la introducerea sistemului în Liga 1

„La mine e o regulă de bază. Totul e construit ca să aducă profit. Nu pe termen scurt, că eu nu gândesc aşa. Eu dau salarii mici, recunosc. La mine la echipă, cel mai mare salariu din toată existenţa clubului a fost de 5.000 de euro pe lună. Şi l-am dat doar de vreo două sau trei ori.

Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină acscensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem”, a povestit Hagi, în cadrul „The Vast & The Curious”.

  • „The Vast & The Curious” reprezintă o serie de conversații între antreprenori, inovatori și pionieri, live, în fața unei audiențe

Gheorghe Hagi: „Vreau să ajung în grupele Champions League”

Hagi a continuat, dezvăluind planurile sale pentru următorii 5 ani: „Acum e momentul pentru următorul pas: vreau să ajung în grupele Champions League și am ținta asta în cinci ani de-acum înainte! Dar am nevoie de parteneri pentru asta. Când vor veni partenerii de afaceri, atunci voi reuși. Știu că în Europa n-am făcut mare lucru până acum și asta e ambiția mea. Ştiţi foarte bine cât de ambiţios sunt”.

Cine e Louis Munteanu

Gheorghe Hagi a dezvăluit cel mai mare salariu de la Viitorul: „Vreau în Liga Campionilor!”


Atacantul născut în 2002 pare să fie noua stea de la Viitorul, reușind deja să impresioneze la seniori, după evoluții entuziasmante la juniori. Munteanu a făcut pasul la echipa mare în vară, debutul său fiind consemnat în octombrie 2019, într-o partidă cu Dinamo (2-3)

Louis este și internațional, jucând la naționalele de juniori U15, U16, U17 și U19. 

3 goluriare Munteanu pentru Viitorul

VIDEO: Interviu cu Louis Munteanu

VEZI ȘI:

FCSB. EXCLUSIV Marcel Răducanu îi spulberă speranțele lui Gigi Becali: „30 de milioane pentru Florinel Coman? Poate întreg clubul să facă 30 de milioane!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  05 Martie 2020, 16:19

Daca esti destept, de ce nu esti bogat?

bodrin
bodrin  •  05 Martie 2020, 14:22

Domnule rege, poti sa platesti asa jucatorii pentru ca toti sunt niste baietei (poate chiar baietoi} pe care i-ai invatat cate ceva, in cele mai putin ortodoxe fiind autodidacti, dar cu ei nu poti nici macar ajunge in Liga Campionilor. Daca Viitorul e o afacere pe profit atunci nu uita ca valoarea profitului depinde si de cat investesti, adica profitul este corelat cu investitia: putin investesti, putin castigi. Sigur nici pierderile nu vor fi foarte mari, daca afacerea trece pe pierderi...

104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Martie 2020, 12:27

si eu as vrea sa fiu in angelina jolie,dar probabil ca nici eu ,nici regele nu meritam atata dispret !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează