FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Ghinionist

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Craiova e pe cale sa piarda un alt jucator important. La nici o saptamina dupa ce portarul Mircea Bornescu a primit sase etape de suspendare, mijlocasul Andrei Prepelita a aflat ca e suspect de ruptura fibrilara la piciorul drept.

La meciul cu U Cluj (1-1), de vinerea trecuta, cel poreclit "Chinezul" a iesit accidentat de pe gazon, iar doctorul Claudiu Stamatescu a explicat ca fostul pitestean risca sa stea pe bara aproximativ doua luni. Prepelita va afla cu exactitate care este situatia lui medicala in aceasta dupa-amiaza, cind va efectua un RMN.

Pe 23 septembrie, in debutul partidei FC Vaslui - U Craiova (2-0), "inchizatorul" juvetilor a suferit o entorsa de glezna in urma careia a absentat trei saptamini, ratind meciul de Cupa cu Pandurii (0-1) si intilnirile de campionat cu Dacia Mioveni (1-0) si Gloria Bistrita (1-0). "Acest baiat are un ghinion fantastic. E marea mea suparare ca Andrei s-a accidentat in Austria si de atunci nu a evoluat deloc la valoarea lui. Cind va fi apt suta la suta, va deveni unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I", a spus patronul Adrian Mititelu.


Suspendare mai severa?
Comisia de Apel din cadrul FRF va analiza joi, de la ora 14:00, contestatia facuta de craioveni in "cazul Bornescu". stiinta a cerut reducerea suspendarii de 6 runde, iar Adrian Mititelu e convins ca portarul se va alege doar cu o etapa, care a fost ispasita deja. Bistrita a facut si ea insa memoriu si solicita o sanctiune mai mare de sase etape!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close