FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a recunoscut în premieră: "Vrem titlul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 14:27

Gică Hagi, antrenorul și patronul celor de la Viitorul, a susținut azi o conferință de presă și a recunoscut pentru prima dată că echipa sa vrea să cîștige campionatul.

"Noi ne batem cu Steaua, Dinamo și toate echipele. Sîntem campioni la toate categoriile de juniori și vrem să profităm de fiecare ocazie pe care o avem.

Vrem să fim cît mai buni și vrem să ne luptăm pentru titlul de campioni. Aceasta este motivația noastră și toate transferurile le-am făcut cu acest gînd.

Avem o șansă importantă în acest sezon și vrem să fim surpriza campionatului", a spus Hagi.

Viitorul se află pe locul doi în Liga 1, cu 43 de puncte, cu trei puncte mai puțin decît liderul Astra.

Citește și: Corespondență din Antalya Gică Popescu este în formă maximă  » "Baciul" se află în cantonament cu Viitorul și s-a antrenat azi cot la cot cu echipa lui Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Ianuarie 2016, 17:46

Regele blaturilor vrea titlul ? A pregatit banii pentru mita si spaga deja? Pai cu mafia din fotbal, blatistul asta poate obtine nu numai titlul in fotbal, ci si la popice, sanius viteza si volei pe stanci...spre rusinea Romaniei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează