FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Marea dorință a lui Gică Hagi: „Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini. Asta e cea mai inteligentă întrebare care mi-a fost pusă!”

Gică Hagi (58 de ani) spune că marele lui vis este ca un fotbalist produs de Academia de la Ovidiu să îmbrace tricoul lui Real Madrid sau Barcelona.
Gică Hagi (58 de ani) spune că marele lui vis este ca un fotbalist produs de Academia de la Ovidiu să îmbrace tricoul lui Real Madrid sau Barcelona.

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 21:15 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 21:17

Gică Hagi (58 de ani) spune că marele lui vis este ca un fotbalist produs de Academia de la Ovidiu să îmbrace tricoul lui Real Madrid sau al celor de la FC Barcelona. 

Gică Hagi a făcut o incursiune prin viața liderului din Liga 1. „Regele” a pornit de la rolul de lider pe care îl are Denis Alibec, a continuat cu o discuție pe tema educației, apoi a dezvăluit și obiectivul suprem. 

Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!
MERCATO
Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!

Gică Hagi: „Denis Alibec e numărul 1, dar Mazilu e alternativa!”

„Alibec e jucătorul care poate să facă diferența, e foarte important în compartimentul nostru de atac. E fundamental pentru noi! Eu, ca antrenor, trebuie să am mereu alternativă la Alibec. El e numărul 1. 

Cred că Mazilu și Mateus sunt alternativele. Ce să îi fac lui Denis (n.r. - moderatorul Radu Naum l-a întrebat despre faptul că atacantul a strâns deja 7 cartonașe galbene, fiind singurul atacant care a ajuns la această cotă în acest sezon)? Are caracterul lui. El e el! Uneori, din ambiție, se preocupă și de alte lucruri. Dar nouă ne-a făcut mult bine. Eu, ca antrenor, trebuie să am alternative, să nu stau într-un jucător. E un lucru bun că le-am găsit.

Mazilu nu a promovat așa devreme, fizicul lui nu era așa dezvoltat la 15 ani. A debutat ca mine, la 17 ani. A debutat bine și va rămâne bine!”, a spus Gică Hagi la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gică Hagi: „Dacă rămâi repetent, ești iresponsabil!”

Hagi a continuat să discute despre Mazilu și despre tinerii din Academie, abordând și subiectul educației. 

Mâine dimineață se duc la școală. E treaba lor cum stau cu notele. Băluță, spre exemplu, a avut doar 10. Alții, note mai mici. Dar e important ca ei să fie responsabili. Școala te transformă. Dacă rămâne vreunul repetent înseamnă că e iresponsabil și nu poate să fie vreun jucător mare! Eu asta știu, noaptea trebuie să dormi, iar ziua să muncești. Mai există și zile libere
- Gică Hagi

Gică Hagi vrea români la Barcelona și Real Madrid 

Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club” și editorialist GSP, l-a întrebat pe Hagi când va ajunge un produs al Academiei de la Ovidiu la Real Madrid sau la Barcelona. 

„Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini. E cea mai inteligentă întrebare care mi-a fost pusă. Cred că va veni și ziua în care un jucător format de Academia Hagi va juca acolo. Nu am cum să prevăd când, variabila de timp e prea mare”, a răspuns „Regele”.

VIDEO. 4 lucruri care l-au surprins pe Vali Gheorghe la Istanbul: ”Hagi și Popescu sunt peste tot. Mă mândresc când văd”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB, din nou pe drumuri la un derby din play-off? Arena Națională, închiriată pentru un eveniment religios de Paște

VIDEO EXCLUSIV Eric de Oliveira dezvăluie marele regret » Două echipe din România la care visa să evolueze: „Mi-am dorit mereu să joc pentru galerie, să dau goluri, să-mi strige numele”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
laur33
laur33  •  09 Februarie 2023, 09:00

Deci pentru Hagi intrebarea "cand va ajunge un produs al academiei la Real" este o intrebare foarte inteligenta :))

paolo11
paolo11  •  09 Februarie 2023, 06:35

Lumea de azi ne-a pus tuturor la dispoziție o tastatura și un acces ieftin la internet. Dacă mai adăugăm și anonimitatea garantata în spatele ecranului, rezulta ceea ce citim în fiecare zi: ura, dușmănie, înjurături și milioane de ***, ceea ce arata calitatea limbajului folosit de către utilizatori. Avem ceea ce meritam și societatea este oglinda noastră.

penultimul
penultimul  •  09 Februarie 2023, 02:38
Postat de Gamer1981 pe 08 Februarie 2023, 22:09

Bah comentatori lui peste, Hagi *** și fără cultură a realizat mai multe ca voi ăștia care stați cu tastatura in mana și vă dați zmei..voi nu reușiți să vă administrați viața privată da apoi o ditamai academia cu 100 de oameni așa că shhht

Să le zici altora că stau cu tastatura in mana când ai Nik-ul Gamer1981.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează