FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi îl „taxează” pe Ionel Ganea: „Ofertă pentru George?”

Gică Hagi, antrenor Farul
Gică Hagi, antrenor Farul

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 21:06 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 22:15

Gică Hagi (56 de ani) l-a înțepat subtil pe Ionel Ganea (48), care a declarat recent că fiul său, George, va prinde un transfer la o echipă din Vest

După meciul amical dintre Farul și Dinamo, scor 2-2, Gică Hagi a fost chestionat despre un eventual transfer al lui George Ganea, atacantul în vârstă de 22 de ani al Farului. 

Gică Hagi, după remiza cu Dinamo: „Niciodată nu putem fi favoriți cu ei” + Explică transferul lui Moldoveanu: „E șef de generație, credem în el”
MECI AMICAL
Gică Hagi, după remiza cu Dinamo: „Niciodată nu putem fi favoriți cu ei” + Explică transferul lui Moldoveanu: „E șef de generație, credem în el”

Gică Hagi: „Ofertă pentru George Ganea?”

Ofertă pentru George Ganea? Întrebați-l pe taică-su”, a răspuns „Regele”. 

Întrebarea a venit în contextul în care Ionel Ganea, tatăl lui George, a declarat de curând despre fiul său că „până la sfârșitul lunii, o să-l vedeți în Vest”. 

Ganea a ajuns la Viitorul în iarna lui 2019, de la CFR Cluj. A mai jucat la juniorii lui U Cluj, juniorii Rapidului, Entella U19 și juniorii Romei. În acest sezon a jucat 13 meciuri în Liga 1 și a marcat de două ori. În total, are 10 goluri în 84 de meciuri la Farul.

De altfel, relația dintre Ionel Ganea și Gică Hagi nu este printre cele mai bune. În 2020, după ce Farul (atunci numită Viitorul) a învins-o pe Poli Iași, Ionel Ganea s-a declarat contrariat de schimbarea la pauză a fiului său: „Nu cred că evoluția lui în acest meci a fost foarte proastă. Nu trebuia scos”. 

Iar cu câteva luni în urmă, Ganea le reproșase lui Hagi și Popescu că nu au lăsat jucătorii să părăsească Constanța și să meargă acasă după izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Noul jucător al lui Dinamo face lumină: „Nu mă duc la Survivor! A apărut greșit pe TikTok”

Despărțire după mai puțin de 3 luni! Panduru pleacă de la CSU Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 Ianuarie 2022, 07:47

sa zica merci hagi ca nu i-a dat ionel ganea inca bataie :D cat era sa-l ia de gura pentru ca nu l-a lasat pe george la baie? dupa aia ne explica ca voia sa-l pupe, dar nu statea! :D

1690324144614070
Viorel Ignat  •  16 Ianuarie 2022, 05:33

Ganea prin declarațiile lui deplasate nu -i face bine fiului sau,unde în Vest în Vestul tarii prin liga 2 -3 ,las-o asa ca băiatul dealtfel se străduiește dar mai are de lucrat numai îl încurcă cu ieșirile lui în decor !

1050226695802040
Ionut Visan  •  15 Ianuarie 2022, 23:24

Asa iti trebuie daca ai vrut sa lucrezi cu fiul lui Ganea.Nu trebuia sa te fi băgat la treaba asta,cum nici eu nu fac afaceri cu cunoscuți prefer unul străin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează