FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMIA "GHEORGHE HAGI"

Gică Hagi: "Mă bucur că am adus un turneu unic în România"

Gica Hagi
Gica Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Gică Hagi, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre competiţia organizată la Constanţa pentru copii şi juniori la care participă Academia "Gheorghe Hagi", Galatasaray, Barcelona şi Real Madrid.

"Sînt fericit că lucrurile merg foarte bine la Constanţa. Le-am dat oportunitate copiilor să joace la un nivel mai înalt. Sper să se organizeze an de an acest turneu. Mă bucur că am adus în ţară un turneu unic cu echipe foarte mari", a spus Gică Hagi la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
britishoi
britishoi  •  11 August 2010, 00:23

este de apreciat ceea ce face :) respect

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  11 August 2010, 00:08

Daca descopera macar unul de valoarea lui si impreuna cu Ianis Hagi si altii de varsta lor joaca macar la un mondial atunci se poate declara si un antrenor implinit.Joaca pe cartea lui si sper sa reusesca!Este un roman care a muncit pentru statutul lui si Dzeu il va ajuta sa realizeze ce si-a propus pt. ca are suflet bun.

craiovean
craiovean  •  10 August 2010, 23:14

Dl.Hagi,continuati-va munca si nu va mai lasati tavalit de unul ca Becali.Felul in care s-a despartit de dvs.a fost cel mai dezgustator dintre toate despartirile.Stiti ce apreciez la dvs?Faptul ca pana acum n-ati jignit pe nimeni la tv sau in presa.Suneti printre putinii care nu sau balacarit la tv.Aveti demnitatea un rege,nu va coborati de pe piedestalul ala decat daca aveti sansa sa vorbiti cu oameni.Valorile morale sunt superioare celor spirituale, sau de alta natura. Dvs ati demonstrat asta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează