FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi despre Guardiola: „Asta nu face parte din nicio strategie!” » Ce îi lipsește Viitorului pentru a copia modelul Ajax Amsterdam

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 18:50

Gică Hagi a vorbit despre meciul splendid din returul „sferturilor” Ligii Campionilor dintre Manchester City și Tottenham (4-3, în tur 0-1), în care Pep Guardiola a spus adio Ligii. „Regele” cere ajutorul statului pentru a putea copia modelul Ajax Amsterdam.

  • Liverpool - Barcelona și Tottenham - Ajax Amsterdam sunt semifinalele Ligii Campionilor.

„Nu există nimeni în viață care câștigă la infinit. Important e că Pep Guardiola e unul dintre cei mai buni, dacă nu cel mai bun antrenor din lume.

Nu depinde totul numai de el. Echipa lui a marcat patru goluri, dar apărarea nu a fost la înălțime. Chiar dacă e vorba de niște jucători pe care a dat sute de milioane. Să primești trei goluri acasă nu face parte din nicio strategie. Bineînțeles, și el are vina lui. Dar e un câștigător, nu trebuie omis asta. 

Eu v-am dat exemplul lui Tottenham în urmă cu doi ani. A făcut o revizie totală, a investit în tineri. În câțiva ani a ajuns să facă performanță în Liga Campionilor”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport.

Ajax, model imposibil de urmat

Gică Hagi consideră că performanța lui Ajax, semifinalistă în Liga Campionilor, este una greu de atins în România.

„Când vom avea și noi în România susținere de la statul român, atunci voi face și eu performanță în Europa. La ei e o prioritate în stat, sportul e susținut de guvern, prin diferite metode. Le fac stadioane, multinaționalele se implică pentru că primesc beneficii. Noi nu discutăm asta. Dacă am avea și noi alte legi, aș atrage mai mulți investitori, atunci poate aș ține jucătorii câțiva ani în plus înainte să îi vând. 

Nu au nici ei trei picioare, dar au unele lucruri în plus. Noi în fiecare reședință de județ ar trebui să avem un stadion modern, să avem un spital modern, să avem școli după standarde înalte. Toate astea, cumulate, nasc campioni. Avem nevoie de ele”, a adăugat Hagi.

Vezi și:

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul! Gică Hagi a confirmat în direct la TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  18 Aprilie 2019, 23:12

Hagi a ajuns ca să işi dea şi el cu părerea despre antrenorat....am ajuns rău de tot... Acum 1 lună s-a auto-propus antrenor la Roma, acum se propune la Man City..... Ruşine de caracter!!! Regele penibililor !

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  18 Aprilie 2019, 20:48
Postat de sala_dalles pe 18 Aprilie 2019, 20:01

Am vazut o emisiune despre istoria Ateneului Roman. Iar mie dor de Bucuresti . Ma duceam destul de des la concerte

Pe cand scoti si o autobiografie taica? Suntem curiosi sa aflam aventurile matale in perioda comunista! Ai facut bijnita cu treninguri la bulgari? Cum ti ai luat prima dacie? Pe unde te plimbai si cum evitai cozile? Au existat teroristi? Poate ii zici la carte "n-am dalles"

sala_dalles
sala_dalles  •  18 Aprilie 2019, 20:01

Am vazut o emisiune despre istoria Ateneului Roman. Iar mie dor de Bucuresti . Ma duceam destul de des la concerte

Vezi toate comentariile (3)
Comentează