FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

Farul merge în Giulești fără 3 jucători de bază. Gică Hagi anunță: „I-am pierdut, am avut ghinion”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 13:49 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 14:13

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul Constanța, a prefațat meciul cu Rapid din etapa a doua a play-off-ului, programat sâmbătă, 1 aprilie, la ora 21:45.

Farul, liderul SuperLigii, merge în Giulești în etapa a doua din play-off, pentru un duel de 5 stele cu Rapid.

Gică Hagi se vede nevoit să lase în afara lotului 3 jucători importanți, toți cu probleme medicale. Este vorba despre „închizătorul” Tudor Băluță, accidentat în tricoul naționalei, la 2-1 cu Belarus, plus stoperul Mihai Popescu și fundașul dreapta Dan Sîrbu.

Florin Talpan a anunțat cum poate juca FCSB pe stadionul Steaua: „Gigi Becali trebuie să recunoască asta și atunci va avea altă deschidere”
FCSB - CSA STEAUA BUCUREȘTI
Florin Talpan a anunțat cum poate juca FCSB pe stadionul Steaua: „Gigi Becali trebuie să recunoască asta și atunci va avea altă deschidere”

Gică Hagi, fără 3 jucători importanți la Rapid - Farul

„Ne așteaptă un meci foarte greu din toate punctele de vedere. Rapid este o echipă foarte bună, face ambele faze foarte bine și joacă foarte bine acasă, e foarte greu să câștigi în Giulești. Dar suntem încrezători, am început bine play-off-ul și cred că putem continua pe același drum.

Pauza nu a fost așa bună pentru noi, am avut ghinion, i-am pierdut pe Băluță și Popescu, Sîrbu are și el o problemă la genunchi și nu poate juca în acest meci. Sperăm să găsim soluții foarte bune, să ne depășim și să facem un meci perfect pentru a lua ceea ce ne dorim, cele 3 puncte.

Nu am vorbit cu Băluță să văd ce are, cât de grav este. Asta e, se întâmplă, astea sunt riscurile din fotbal”, a transmis Hagi.

Dacă Tudor Băluță și Mihai Popescu sunt titulari incontestabili în formația lui Gică Hagi, Dan Sîrbu nu se bucură de același statut, însă a avut la rândul lui o contribuție importantă la parcursul Farului din acest sezon. Sîrbu are 25 de apariții în acest sezon de campionat. 

Sperăm ca jucătorii să se întoarcă foarte bine de la loturile naționale, să aibă un randament foarte bun. Trebuie să vină la echipa de club cu mintea și corpul și să se gândească la meciurile pe care le avem. 

- Gică Hagi, antrenor Farul

Gică Hagi: „Echipa României a știut să joace la victorie”

În cadrul conferinței, Hagi a comentat și rezultatele recente ale echipei naționale a României, care a câștigat primele două partide din campania de calificare la EURO 2024, 2-0 cu Andorra și 2-1 cu Belarus.

„Obiectivul era să luăm 6 puncte din cele două meciuri. Echipa României a făcut două meciuri în care a arătat că știe să joace la victorie. A avut momente bune, le-a exploatat. Lucrul fundamental este că a luat 6 puncte. Stăm foarte bine în clasament, este un început foarte bun”, a opinat fostul mare fotbalist.

Mai multe știri din SuperLigă: 

Alte bătăi de cap pentru Rapid » Doi foști jucători au câștigat recursul, iar clubul e chemat iar în judecată

Ce se întâmplă la Rapid - Farul, după scandalul de la Constanța: „Așa o să-i primim, să vină câți vor ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
Remstef81
Remstef81  •  31 Martie 2023, 21:24

Dacă câștiga și cu rapid , cred ca o sa fie greu sa I mai ajungă cfr.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Martie 2023, 16:16

...lasa ca intra Nicholas Popescu ...un geniu produs de academie ...

paul101089
paul101089  •  31 Martie 2023, 15:25
Postat de Normal pe 31 Martie 2023, 14:37

Bietul Hagi, toate sunt impotriva lui !

Iar cu Baluta chiar nu a avut cand sa vorbeasca... ca nah... ba a vorbit cu Ianis, ba a vorbit pe la toate televiziunile despre Ianis si nedreptatile de care are parte la nationala... ca sa vorbeasca si cu Baluta, ii trebuie zile mai lungi, macar de 32 de ore.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează