FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi s-a enervat și și-a băgat jucătorii în ședință în această dimineaţă: "Schimbăm tot"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 13:03

Viitorul a început prost anul 2016 și a pierdut pe teren propriu cu CSMS Iași, 1-2.

După această înfrîngere, Gică Hagi a fost extrem de nemulțumit de elevii săi și astăzi a organizat o ședință, la care au participat jucătorii și staff-ul.

"Regele" a decis să schimbe strategia echipei și pînă la vară va da prioritate jucătorilor tineri, anunță site-ul echipei.

"Ne vom promova cei mai talentați tineri, folosind și jucători cu experiență. Sîntem în play-off și vom încerca să scoatem maximum de la fiecare meci" Gică Hagi

  Transferuri VIITORUL

Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
Veniri: Pecanha, Vl. Rusu (ambii de la Petrolul), C. Perju (FC Brașov), Herold Goulon (Omonia Nicosia), Pablo de Lucas (Beitar Ierusalim)
Plecări: Mitrea (Ascoli), Aganovici (AEL Limassol), Rîmniceanu (Dinamo), Albuț, Ciupe, L. Munteanu (contracte reziliate), Mișelăricu (Petrolul), Gavra (Gaz Metan), Vînă (Dunărea Călărași), B. Mitache, B. Țîru, V. Achim (toți la FC Voluntari)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Februarie 2016, 01:12

este normal sa joace doar cu tinerii, trebuie sa-i puna titlul pe tava lui becali

sa.ne.plangem.de.romania
sa.ne.plangem.de.romania  •  14 Februarie 2016, 16:40
Postat de baba_yaga pe 14 Februarie 2016, 15:25

"ocupate" ?! Cocoș, du-te și ocupă-te de lecțiile tale (de gramatică elementară) și lasă comentariile în seama celor care au promovat clasa! Toate forumurile de sport sunt pline de agramați.

Si tu stai in casa si iti tratezi cosurile? Nu mai poti citi un comentariu calumea de toti "emancipatii" astia de clasa a 3-a care stau si injura pe toata lumea.

antishtoia
antishtoia  •  14 Februarie 2016, 16:35

Asa e, va schimba tot. Nu va mai pierde cu steaua ci va fi invins; nu va mai da meciul, il va ceda la mare lupta; nu va mai da la steaua jucatori, ii va vinde pe sume modice, ... Da, da! Nu zicea el ca nu/l intereseaza campionatul? Ca de obicei, orice shtoist, MINTE! Incepand cu intai-statatorul-in- jiltul de (b)oier, cu puscariasa vesele mimi, ... toti mint! Pana si fanii, pentru ca de suporteri nu se poate pune problema. In afara de parasute, nu vezi la meciuri decat, ... paparude!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează