FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi era să își piardă hotelul pentru Viitorul! Detalii incredibile despre investițiile „Regelui”

Gică Hagi a făcut-o campioană pe Viitorul +17   FOTO
Gică Hagi a făcut-o campioană pe Viitorul

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 12:17 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 14:10

Ioan Becali a vorbit despre proiectul lui Gică Hagi de la Academia Hagi și a dezvăluit ce sacrificiu era dispus să facă. 

Potrivit impresarului care în trecut a colaborat cu Hagi, „Regele” era gata să vândă Hotelul Iaki din Mamaia pentru a investi în Academia Hagi, înființată în 2009.

Veste horror pentru Liga 1 » Campionatul poate fi oprit într-o săptămână fără acordul FRF și LPF!

Giovanni Becali: „Hagi a avut un curaj cutremurător”

 „Hagi a jucat și s-a antrenat ca niciodată între 30 și 36 de ani. A văzut că asta e meseria care îi poate aduce banii ca să facă ce visa, adică un club de fotbal. Până la 30 de ani nu avea banii pentru a face un club de fotbal. A riscat foarte mult și a avut o teamă! 

Hagi era decis și a fost aproape să vândă hotelul pe 12-15 milioane de euro ca să bage banii în infrastructură, în această aventură! Și avea doi copii, soție, avea o responsabilitate pentru familie. A avut un curaj cutremurător. Nu am crezut niciodată... 

Îi ziceam că are stadionul Farul, dar a vrut stadionul lui, parcela lui. Și s-a dus la Ovidiu. Hagi, când era la Brescia și câștiga 1 milion de dolari, zicea «Să iau Farul, să fac...». Avea de gând să facă asta, dar Farul i-a întors spatele. El a luat taurul de coarne și a făcut ce a făcut azi”, a declarat Ioan Becali la Prosport Live.

CFR, Craiova, FCSB și Botoșani, eliminate la „masa verde” din Europa?

70,000 m2este suprafața complexului de la Ovidiu construit de Hagi

VIDEO Gică Popescu: „În 6 luni m-am certat cu Hagi mai mult decât în 30 de ani! Dacă nu se ocupa de Viitorul era în faliment!"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Rivalele din Liga 1 vor s-o sacrifice pe Dinamo! Cine pierde și cine câștigă dacă retrogradează „câinii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
elgabri
elgabri  •  25 Iulie 2020, 14:53

Da a riscat totulca sa si salveze pielea !! in blaturi si luand bani de la stat

major
major  •  25 Iulie 2020, 08:49

potrivit pușcăriașului,..etc! nu impresarului sau „omului de afaceri”! și la fel despre toți care au fost la pușcărie!

remarque
remarque  •  24 Iulie 2020, 16:27
Postat de alenb pe 24 Iulie 2020, 15:08

Da, hai sa inchidem Academia ca avem destule. Numai tampenii debitezi, de parca ii obliga Hagi pe juniori sa semneze cu el. Si ce sclavie, ii tine cu forta?

academie.....or fi ajuns fotbalistii academicieni. In fond nu-i obliga nimeni sa joace fotbal acolo, aici ai formulat corect. Dar ca sa vorbesc pe intelesul tau care nu este unul profund. E ca si cum romanii aleg sa plece din tara. Pentru ca aici ori lucrezi la stat ca ai pile(sau esti jucator la ”cacademie”) ori lucrezi in privat si esti muritor de foame(joci la alt centru de juniori mai putin cacademic). Pentru ca regele dicteaza cine joaca la loturi si cine poarta numarul 10. Iar cand academicienii de la Viitorul ajung sa joace in vest, se sting ca lumanarile in furtuna. Sper sa ajung sa ma insel si sa produca fotbalisti asa cum se tot lauda.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează