FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi spune nu! Anunț categoric făcut despre vedeta de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 10:43

Dorit cu insistență de Athletic Bilbao, Cristian Ganea, 25 de ani, nu va ajunge în Spania în această iarnă.

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă susținută în cantonamentul din Antalya, că Ganea va juca la formația campioană până la vară.

"E posibil să mai vină jucători. Cristi Ganea uşor, uşor va rămâne cu noi până în vară, ceea ce e foarte bine pentru noi. După aceea îi va fi bine şi lui, la Athletic Bilbao. E mulţumit de ce se întâmplă, apoi îi va fi bine", a spus Gică Hagi.

1.500.000 €este cota lui Cristi Ganea, potrivit transfermarkt.de

Pe lângă Bilbao, alte echipe din La Liga îl vor pe Ganea, Malaga, Getafe și Espanyol. În plus, internaționalul român mai este dorit în Grecia, de Olympiacos, dar și de nemții de la Freiburg și Hoffenheim.

Ganea și-a început cariera de fotbalist în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca, înainte de a ajunge la Viitorul. Ganea are 21 de meciuri în Liga 1, în acest sezon, și a marcat 3 goluri. Fundașul are și 5 selecții la echipa națională. În România a mai jucat la FCM Târgu Mureș, CSU Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  14 Ianuarie 2018, 13:54

majestate ești penibil, caracter 0 , adică, sfrijitul de ianis(mare valoare???) poate avea drum liber la Fiorentina, de prințișor nu ai nevoie, dar GANEA nu se poate transfera pt. că ai tu nevoie de el !!! Și atunci care e mai valoros pt. tine, ianis care, e fiul tău majestate și a făcut tușa, sau GANEA ???

sadikul
sadikul  •  14 Ianuarie 2018, 13:38
Postat de Patraulea Trandafir pe 14 Ianuarie 2018, 11:23

Cine va fi căpitan la Slujitorul Ovidiu ? Prințișorul ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  14 Ianuarie 2018, 12:39

Scârţarul ăsta nu îşi poate angaja un ofiţer de presă decent? Să ne mai scutească de inepţiile şi agramatismele lui ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează