FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu a recunoscut! Cine e succesorul ideal pentru Hagi la Viitorul: „E întotdeauna o variantă”

Gică Popescu (52 de ani) admite că înlocuitorul ideal ar fi Costel Gâlcă (48 de ani), în prezent pe banca danezilor de la Vejle.
Gică Popescu (52 de ani) admite că înlocuitorul ideal ar fi Costel Gâlcă (48 de ani), în prezent pe banca danezilor de la Vejle.

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 08:51 / Actualizat luni, 03 august 2020 09:11

Gheorghe Hagi (55 de ani) a anunțat că renunță la funcția de antrenor principal la Viitorul. Gică Popescu (52 de ani) admite că înlocuitorul ideal ar fi Costel Gâlcă (48 de ani), în prezent pe banca danezilor de la Vejle.

Plecarea lui Gică Hagi a surprins. Pare că „Regele” nu a numit încă un succesor, dar și-a manisfestat preferințele cu mult timp în urmă: „Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Costel Gâlcă antrenor”. Gică Popescu, președintele Viitorului, îi împărtășește opinia.

Gică Popescu: „Gâlcă e întotdeuna o variantă”

„Noi avem o filozofie aparte, pe care Gică a implementat-o în 10 ani. Nu vom renunța pentru nimic la această filozofie! Antrenorul care va veni se va plia pe această filozofie. Gâlcă este întotdeauna o variantă pentru orice echipă, dar tocmai și-a prelungit contractul. Nu vreau să vorbesc mai multe lucruri acum”, a declarat Gică Popescu la Realitatea Sportivă.

3 trofeea cucerit Gâlcă din postura de antrenor la FCSB: un titlu, o Cupă și o Cupă a Ligii

VIDEO. Gică Hagi și-a dat demisia din funcția de antrenor al Viitorului

Citește și alte știri despre Viitorul:

Gică Popescu, veste-șoc înaintea meciului Dinamo-Viitorul: „Nu vă imaginați că stăm până pe 17 august, vom intra în vacanță”

Primele explicații după decizia lui Gică Hagi: „A avut prea mult stres, vrea să se odihnească”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
visarionpalnie
visarionpalnie  •  03 August 2020, 11:43
Postat de chimia pe 03 August 2020, 09:44

Bogdan Argeș Vintilă?

...se stie! si il ia si pe Vena cu el!

leutoltean
leutoltean  •  03 August 2020, 09:45

Să-l aducă pe Walter Zenga, nu cred că ar refuza.

chimia
chimia  •  03 August 2020, 09:44

Lui Gâlcă i sa prelungit contractul cu un sezon ca bonus ca a promovat! Nu vine Gâlcă sa stea sub comanda lui Hogea!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează