FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Gică Popescu, tot mai aproape de a reveni în fotbal » Decizia luată de fostul jucător

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 15:57

După ce a ieșit din închisoare, de pe 4 noiembrie, Popescu a anunțat că vrea să revină în fotbal.

Fostul fundaș al naționalei a fost dorit de Steaua, dar este foarte aproape de a lucra cu Gică Hagi, la Viitorul

Fostul internațional va pleca în Turcia, alături de Viitorul. Popescu îl va însoți pe Hagi și îl va ajuta pe cumnatul său în mai multe aspecte legate de echipă, potrivit DigiSport.

Primul cantonament al celor de la Viitorul se va desfășura în Croația, între 13 și 25 ianuarie, iar pe 27 ianuarie va pleca în Turcia.

"Aș vrea să lucrez în fotbal doar cu Gică Hagi, cu nimeni altcineva. Singura persoană cu care aș vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi"Gică Popescu, după ce a fost eliberat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wrestler
wrestler  •  10 Ianuarie 2016, 17:12

ii aduna pe toti ppuscariasii la academia ii mai si angajeaza pe detinuti le e rusine autoritatilor sa faca controale?? DNA de ce nu il calca pe dom imparat sa vada cum a facut academia cum a facut terenul ..din surse primaria a cotizat cu terenurile gratis!

ottobraun
ottobraun  •  10 Ianuarie 2016, 17:00

puscariasul nu are voie sa mai lucreze in domeniul fotbal, se pare ca ia placut si vrea sa se intoarca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează