FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răsturnare de situație! Primele declarații ale lui Grozav: "Nu sunt laș, ei m-au dat afară" + atac la șeful lui Dinamo: "Peștele de la cap se împute! Să lase pe altul la club"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 11:31

Atacantul Gicu Grozav, 28 de ani, a vorbit despre plecarea sa de la Dinamo și a spus că echipa roș-albă i-a cerut rezilierea contractului. Mai mult, Grozav a dezvăluit și ce discuție a avut cu Alexandru David, președintele "câinilor".

"În primul rând, nu vreau să vorbesc rău de Dinamo în momentele delicate. Vreau să spun că îmi pare rău de ce s-a întâmplat. Am venit la Dinamo să ajut, îmi pare rău că am dezamăgit mulți fani care au avut încredere în mine. Viața merge înainte. Am ales să execut așa penalty-ul cu Csikszereda. Niciodată nu voi lua fanii dinamoviști la mișto. Am ales să bat așa și am ratat. Îmi pare rău pentru fani. I-am dezamăgit.

David m-a întrebat ce aș face eu în locul lui și i-am zis că dacă nu poate, să lase pe altul mai bun. Era într-un moment de disperare. I-am zis: «Nu merge, lasă pe altul mai bun». Peștele de la cap se împute! Celor de la Dinamo le doresc succes, sper să o scoată la capăt.

Nu Gicu a cerut rezilierea, Dinamo a cerut-o. Cei de acolo au venit cu propunerea. Ei au zis «Vrem să reziliem». Știam în ce situație e Dinamo. Nu sunt un laș, nu plecam de bună voie. Stăteam până muream. Știam că e o situație grea. Nu aș fi zis că nu pot și că renunț.

Rednic mi-a zis că îmi bat joc de el, după meci, și i-am zis că îl respect și că nu aș face asta niciodată", a declarat Gicu Grozav la TV Digi Sport.

0goluri în 4 meciuri are Grozav la Dinamo

 Citește și: Grozav reacționează după despărțirea de Dinamo » Mesajul transmis prin versuri de rap: ”O să vezi că toți perverșii se întorc la tine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
cristi_oase
cristi_oase  •  03 Noiembrie 2018, 20:34
Postat de borcea_cel_pacalit_de_jiji pe 03 Noiembrie 2018, 16:21

Nu tu ești ăla care, pe vremea când lucrai la NAVROM, colegii și-au bătut joc de tine poreclindu-te "Oase" ?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

borcea_cel_pacalit_de_jiji
borcea_cel_pacalit_de_jiji  •  03 Noiembrie 2018, 16:21
Postat de cristi_oase pe 03 Noiembrie 2018, 16:14

Nu voi erati la mitingurile psd , *** ?

Nu tu ești ăla care, pe vremea când lucrai la NAVROM, colegii și-au bătut joc de tine poreclindu-te "Oase" ?!

cristi_oase
cristi_oase  •  03 Noiembrie 2018, 16:14
Postat de cristi_oase pe 03 Noiembrie 2018, 16:12

In urma cu 2 saptamani il ridicati in slavi :adevarat dinamovist , asta e atacant adevarat. Nici nu a apucat sa joace si il injurati si va bucurati de plecarea lui. Adevarati suporteri , ultrasi .....)))) Provocati mila , ***.

Nu voi erati la mitingurile psd , *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează