FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 3-3

Gigi a fost eclipsat de Zenga

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Walter Zenga a venit la întîlnirea de aseară împreună cu agentul de jucători Victor Becali. Fostul tehnician al roş-albaştrilor, care a ajuns cu puţin înaintea lui Gigi Becali, a fost asaltat de jurnalişti pentru interviuri, în timp ce patronul Stelei a intrat în stadion fără să fie abordat de reprezentanţii mass-media. (Dan Udrea)

Zenga: "Vreau să revin în Liga I"
După ce vineri a urmărit-o pe Dinamo la lucru, Walter Zenga a comentat un eventual interes al roş-albilor pentru el. "Mi-ar plăcea să antrenez din nou în România, sînt pe jumătate de-al vostru, chiar vreau să-mi iau şi cetăţenie, dar Dinamo nu mi-a oferit nimic şi nici nu ştiu de problemele de la echipă. Mă uit la meciuri, de aceea m-am făcut antrenor", a spus italianul, care a fost prezent aseară în Ghencea.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
 •  26 Aprilie 2010, 14:47

"patronul Stelei a intrat în stadion fără să fie abordat de reprezentanţii mass-media" ...asta e cea mai buna veste din ultimul timp

 •  26 Aprilie 2010, 11:03

Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "job" pe adresa de e-mail F,U,T,U,R,E.JOB87,@,G,M,A,I,L.C,O,M(fara cele 13 virgule).

lucell
lucell  •  26 Aprilie 2010, 10:40
Postat de pe 26 Aprilie 2010, 10:23

E machedon prost!!..daca nu ar mai apare prin pressa si Tv cu fel de fel de, declaratii tampite..poate ca ar fii mai bine vazut de toata lumea.El nu suporta ca atunci cand STEAUA merge bine sa nu ii se aduca laude gen.Ceausescu..Nu suporta ca la Echipa lui sa fie laudat si ridicat in slavi ptr. merite decat..El..si nu mai EL..Nu jucatorii ,NU antrenor!!In loc sa taca si sa numere banii si sa lase laudele altora.

corect

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close