FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali:

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2007 00:00

NEWS IN / Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a anuntat joi ca nu s-a inteles cu presedintele Progresului, Constantin Iacov, in privinta transferului mijlocasului Ovidiu Herea, declarand totodata ca renunta la incercarea de a-l aduce pe respectivul fotbalist la formatia din Ghencea.

"Mie mi-e mila de jucator, ca noi l-am luat deja pe Plesan pe acest post, dar nu m-am inteles cu Iacov. Nu-i mai convine oferta pe care i-am facut-o initial, 1,5 milioane euro, 500 acum, 500 peste un an si 500 peste doi ani. Iacov vrea 1,5 milioane pentru 50% din jucator. In felul acesta Herea ar face trei milioane de euro. Asa nici nu mi-as scoate banii pe el daca l-as vinde. Oricum, eu nici nu mai am nevoie de el, eu o faceam doar pentru jucator. Mie imi este mila de el si de tatal lui", a declarat Gigi Becali.

Becali a declarat ca oferta de 2,5 milioane nu a existat in realitate, ci a fost doar "o conventie" intre el si Iacov pentru a-i forta mana lui Copos sa il cumpere pe jucator. Patronul stelist a mai recunoscut ca nu stie mare lucru despre jucatorul bancar si il dorea doar pentru a-i indeplini dorinta antrenorului Gheorghe Hagi.

Patronul stelist a mai marturisit ca, in situtia in care l-ar fi cumparat pe Herea, Steaua nu l-ar fi folosit in viitorul sezon, ci l-ar fi imprumutat la Gloria Buzau pentru un an. "Impresara jucatorului nu are nicio vina, Iacov si Copos sunt cei vinovati", a mai declarat Becali, care a mai adaugat in final: "Eu unul m-am saturat de atatea negocieri. Imi pare rau de baiat, ca el sta si plange acasa".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează