FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a anunțat noi transferuri, dar cu o singură condiție » Ce se va întîmpla cu Iancu și Cojocaru

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 20:44

Gigi Becali a promis două transferuri pentru Steaua în cazul în care formația roș-albastră va trece de Partizan în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Vreau să vă spun că această echipă va fi un pariu al meu. Eu singur împotriva tuturor. Împotriva celor care spun că această echipă n-are valoare. Echipă puternică înseamnă să intru în primăvara Ligii Campionilor.

Dacă echipa mea e puternică acum, bineînțeles că o voi face mai puternică. Dacă vom cîștiga meciul cu Partizan voi mai aduce 2-3 jucători", a spus Becali la Digisport.

Iancu și cojocaru rămîn la steaua

Patronul campioanei României a vorbit și despre situațiile lui Gabriel Iancu și Valentin Cojocaru.

"L-am întrebat pe Mirel dacă vrea portar și mi-a spus că nu vrea pentru că e incorect față de Cojocaru, care s-a pregătit foarte bine. Mi-a zis că nu vrea să dăm banii aiurea.

Iancu n-a fost pedepsit. Știți cum e, fiecare om și-o face cu mîna lui. Eu nu agreez jucătorii indolenți. Nu vreau să spun nimic despre Iancu acum. Am vorbit cu Mirel. El are mii de șanse, dar trebuie să le fructifice", a adăugat Becali.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1059109910783295
Luci Luci  •  26 Iulie 2015, 13:02

Neaparat e nevoie de un portar mai bun decat acest Cojocaru. Arlauskis era perfect, in locul lui Becali ii dadeam si 500.000 de euro pe sezon. Daca vrea un portar adevarat Becali ar putea sa il duca pe Esteban Alvarado, costa ricanul liber de contract care ultima data a evoluat la AZ Alkmar. I-as sugera si un atacant super bun, Nelson Valdez, jucator al nationalei Paraguayului, e liber de contract.

ortega
ortega  •  26 Iulie 2015, 10:03
Postat de travka pe 26 Iulie 2015, 09:51

si daca pierde Steaua intra in play off europa league unde tot e cap de serie si are sanse mari sa intre oricum in grupele Europa League de unde tot se iau peste 10 mil de euro asa ca mucles ***

Ești optimist din cale-afară ... Adunătura asta penibilă *** , va pierde următoarele 4 meciuri în Europa fără drept de apel ... Tu vezi ce ( nu ) joacă ... Fără arbitrii sunt 0 barat ... În Europa nu-s cotârlele US ... DIMA , TUDOR , BALAJ , PETRESCU , ... MĂ ROG , TOȚI !!!! Aserviți *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  26 Iulie 2015, 09:51
Postat de ortega pe 26 Iulie 2015, 09:25

Dacă vom cîștiga meciul cu Partizan voi mai aduce 2-3 jucători"... Dacă nu ... insolvența ! *** ...

si daca pierde Steaua intra in play off europa league unde tot e cap de serie si are sanse mari sa intre oricum in grupele Europa League de unde tot se iau peste 10 mil de euro asa ca mucles ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează