FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Gigi Becali a anunțat pe cine va susține la președinția FRF: "Îi caut numărul și îl sun"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 20:42

Gigi Becali, patronul lui FCSB, spune că-l va susține pe Ionuț Lupescu la alegerile pentru președinția FRF de pe 18 aprilie.

"Lupescu e singurul care-l poate bate pe Burleanu. El e dator fotbalului și trebuie să revină pentru un mic sprijin. Burleanu are foarte mare influență la AJF-uri. Dacă vine Ionuț Lupescu, influența lui Burleanu nu-și mai poate face efectul. Îi facem noi campanie lui Lupescu.

Burleanu e antifotbal. Eu nu l-am sunat pe Lupescu pentru că nu i-am găsit numărul. Mâine sper să fac rost de numărul lui și să-l sun. Eu cred că el vrea să candideze, dar vrea să fie sigur 100% că va câștiga", a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
ray51
ray51  •  24 Ianuarie 2018, 12:54

Becali, potoleste-te odata. Pe cine ai votat (prin interpusul Argaseala) la ultimele alegeri? Inceteaza cu fariseismul asta al tau. E rusinos. Este subuman. Tu n-ai decat un vot. Vezi-ti de votul tau.

john_milne
john_milne  •  24 Ianuarie 2018, 08:05
Postat de steaua1986forever pe 23 Ianuarie 2018, 21:54

Ce ai baut? Daca vine Lupescu iese rinamo campioana, doar nu crezi ca e un pui de stelist de mic baiatul asta? Si cand era la FRF (oare de ce a plecat atunci, chiar ne prefacem toti ca uitam?) a ajutat acea echipa, nu e nici un secret, va imaginati ce o sa fie acum cand o sa fie sprijinit de toti?

Tu, Abigail, Jalbert si Valentinn10 faceti parte din categoria prostilor! Voi chiar credeti ce spuneti. Ceilalti fecesebei de pe site sunt doar ticaIosi! PS: La Multi Ani! Azi FC fcsb implineste 15 ani!

john_milne
john_milne  •  24 Ianuarie 2018, 07:57
Postat de Gustin Hugo pe 24 Ianuarie 2018, 04:38

VA SALUT DOMNUL BECALY

Ai facut si pIecaciunea?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează