FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-1

Gigi Becali a dat verdictul » Cinci jucători luați în vizor de patron: "Nu sunt de Steaua!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 23:06

Gigi Becali a analizat remiza Stelei cu ASA Târgu Mureș, scor 1-1, și anunță că va lua câteva măsuri în iarnă, pentru ca echipa să nu aibă probleme.  Jucătorii care l-au nemulțumit sunt Moke, Aganovici, Achim, Golubovici și Man.

"Eu vorbesc mereu cu Reghe și comentăm ca să vedem care e primul «11». El s-a gândit că e mai bine să fie Toșca pe bancă, a vrut să fie Moke fundaș central. Mijlocași avem, revine și Pintilii. Fundași centrali nu prea mai avem. Dar nici Moke nu m-a impresionat.

Fac selecție până când nu o să mai pot. Moke, Aganovici, Achim, Golubovici tot ăia sunt. Nu sunt jucători de Steaua. Dar voi face selecție în continuare și voi mai aduce. pentru ca la vară să mulg vaca din nou, să mă calific în Ligă.

Sunt mulțumit la ora asta. Nu sunt supărat pe echipă, nici pe Reghe, nici pe jucători. Am făcut doar o analiză", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre Dennis Man: "Man nu mai trebuie băgat. Nu face față puștiul. E doar un copil. Dar avem prea mulți accidentați. Are emoții, nu poate crește acum nivelul. La ora asta mă refer"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
aius
aius  •  24 Octombrie 2016, 10:08

Ba, daca a dat becali verdictul,e clara treaba:)))

daweroirl
daweroirl  •  24 Octombrie 2016, 09:57
Postat de vyyllyy pe 23 Octombrie 2016, 23:53

Da ma aia care si-au batut joc de voi aia care v-au injosit de tot care v-au de ras ca nu sunte-ti in stare sa faceti o ceoregrafie si v-am facut-o noi :)))),[Doar Dinamo bucuresti ] , ***

Bai baiatule ,dar lb romana ce ti-a facut ca o umilesti in fel si chip!?

daweroirl
daweroirl  •  24 Octombrie 2016, 09:05
Postat de Amintirile Romanesc pe 24 Octombrie 2016, 08:40

Becali oare chiar nu realizeaza ca aceasta echipa are nevoie de antrenor....jucătorii au valoare ,dar trebuie un nou antrenor,care sa i pună in valoare,trebuie sa fim corecți actualul antrenor e depasit de mult.Trebuie un antrenor din generatia tânără si un presedinte la fel,

Pai Reghe e bătrân?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează