FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Gigi Becali a explicat de nu l-a lăsat până acum pe Pintilii să meargă la vraciul Marijana Kovacevici: „Credeam că face descântece”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 15:16

Mihai Pintilii s-a accidentat în meciul cu Sepsi, scor 2-0, după doar 17, și acum se forțează refacerea sa într-un timp record pentru a fi pe teren cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică în etapa a 5-a din play-off, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport.

Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a ales să meargă la celebra Marijana Kovacevici pentru a se trata. Gigi Becali a explicat de ce și-a lăsat jucătorul să meargă la vraci, deși în trecut nu era de acord cu aceste tehnici.

„Pintilii s-a dus acolo, o să se facă bine, o să fie apt de joc. Vedem. Nu eram de acord (n.r. cu Marijana) pentru că nu știam cu ce metode face, credeam că face descântece, dar femeia nu face, face lucruri științifice”, a spus Gigi Becali la Pro TV!

Citește și:

EXCLUSIV În ce constă tratamentul pe care-l va primi Pintilii de la Marijana Kovacevici + Paligora avertiza: „Dacă placenta provine de la un copil infestat cu HIV?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2457921934218538
Constantin Nica  •  11 Aprilie 2019, 17:10

Da’ ce are dacă face descântece?!?:)) La clinica ta nu-i “vindecați” pe bolnavii de cancer tot cu descântece?

magic4ever
magic4ever  •  11 Aprilie 2019, 16:32

Cand are interes Becali sa castige meciul cu CFR si sa castige FCSB campionatul nu mai face Marijana Kovacevici vraji...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează