FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali pregătește marea surpriză la FCSB: „Aștept răspuns de la Gică Hagi!” + de ce a renunțat la Devis Mangia

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2019 20:27

Gigi Becali, 61 de ani, a dezvăluit că s-a interesat de Cătălin Anghel, 44 de ani, antrenorul secund al celor de la Viitorul. Latifundiarul s-a declarat încântat de acesta, afirmând că i-a cerut „dezlegarea” principalului Gheorghe Hagi. 

„Eu i-am zis lui Hagi să mi-l dea pe Cătălin Anghel, i-am zis că îmi place ce face el acolo. El e elevul lui Hagi, înseamnă că e mai bun decât un principal. I-am scris mesaj lui Hagi, aștept răspuns, abia apoi voi mai vorbi cu altcineva. Nu fac alți pași până nu-mi oferă Gică un răspuns.

Dar i-am zis că sunt capabil să și plătesc pentru Cătălin Anghel pentru că e un antrenor creat de el”, a  spus Becali, la TV Digi Sport.  

Reacția lui Cătălin Anghel după oferta lui Gigi Becali

Cătălin Anghel // foto: Gazeta Sporturilor

În vârstă de 44 de ani, Cătălin Anghel a antrenat de-a lungul carierei la CS Ovidiu, Săgeata Năvodari și Viitorul. Din 2015, el este secundul lui Gică Hagi.

„Lui Mangia îi luasem bilet de avion, dar am renunțat la el”

Gigi Becali a explicat și de ce Devis Mangia, antrenor cu care bătuse palma, n-a mai venit la București:

„E adevărat. Îi luasem și bilet de avion. Ar fi avut același contract ca la Craiova, ar fi luat 15.000 de euro pe lună. Ar fi trebuit să vină mâine, dar a zis că nu potea sta pe bancă la meciul cu Astra și că poate sta pe bancă abia joi (n.r. - contra Mladei Boleslav, în Europa League)

Apoi s-au mai întâmplat și alte lucruri și am renunțat. Am vorbit și eu cu cineva pe la Craiova și am renunțat. E vorba de motive extraprofesionale. Și de la Craiova a plecat tot din cauza unor motive extraprofesionale”.

Vezi și: EXCLUSIV Devis Mangia interzis la FCSB! Detalii de la negocieri: cum l-a enervat italianul pe Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
loko1
loko1  •  04 August 2019, 07:47

Nu vine Catălin Anghel în condițiile paranoice, ale celui care crede că numai el sponsorizează în fotbal.Ce la Cluj ,nu sunt banii lui Varga.Ce se întâmpla dacă,îi ordona lui Petrescu să nu-l folosească pe Culio în meciul cu Maccabi, dacă apleca urechea la toți pupin..riști ?

105662257060988
Eugen Qy  •  03 August 2019, 23:37

......fece fecesebe se REFUZA , iata de cam TOTI ANTRENORII !!! ACEST asa-zis om ar trebui sa ia si la propriu nu numai la figurat ca acum PALME de la TOTI ANTRENORII , din moment ce pana si un secund il refuza pe acest STAPAN de OI !

105662257060988
Eugen Qy  •  03 August 2019, 23:34
Postat de mimi2cu pe 03 August 2019, 22:15

Ia-ti mai antrenor... in p.... mea! Ne-ai disperat cu inventiile si cu toate ciurucurile! Iti angajezi toate petardele si dupa aia ii certi pe jucatori... ma da-te in pana mea si da o farama de bani pe un antrenor care e antrenor!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează