FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a făcut anunțul: „Am pus antrenor, începe o nouă eră!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 16:26

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a anunțat vestea cea mare. S-a înțeles cu un nou antrenor, dar nu vrea să îi dezvăluie încă numele. Acesta vrea să surprindă pe toată lumea la prezentarea oficială.

Am pus deja antrenor la FCSB, dar nu ştie nimeni despre cine este vorba. Doar eu îl ştiu şi o să-l aflaţi numai atunci când îl voi prezenta. Începe o nouă eră. Era secretomaniei! Gata, nu vreau să mai vorbesc, m-am săturat de atâţia ani de când tot dau declaraţii şi mi se interpretează spusele”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

În cărți pentru a o prelua pe FCSB au fost Costel Enache și Edward Iordănescu, dar cei doi au refuzat să colaboreze cu Gigi Becali, ambii având deja angajamente la Hermannstadt, respectiv Gaz Metan Mediaș. Și cu Antonio Conceicao, fostul antrenor al CFR-ului, acum liber de contract, a discutat finanțatorul vicecampioanei, dar în urma discuției de la „palat” n-au ajuns la un acord.

FCSB joacă joi, meciul tur din play-off-ul Europa League, contra portughezilor de la Vitoria Guimaraes, de la ora 21:30. Pe banca tehnică va sta tot Vergil Andronache, iar noul antrenor ar putea fi anunțat ulterior. 

VEZI ȘI:

Program infernal! FCSB își joacă tot sezonul în următoarea lună

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
fibra
fibra  •  22 August 2019, 09:04

Vise taica,vise! Nu are cum sa se schimbe,dupa ce a spus de zeci de ori lucrul acesta.Un neanteles.

sexilian
sexilian  •  22 August 2019, 07:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  22 August 2019, 01:42

Minte de stinge, incearca sa para ca mai are inca un AS in maneca. Si daca este asa cum spune acest ***, de ce mai cauta antrenori !? Mincinosul...sper sa-l refuze cu totii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează