FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a fost contactat de un jucător nemulțumit: "Ce, am făcut eu ceva împotriva lui?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 20:46

Gigi Becali a declarat după meciul cu Viitorul, 0-1, că nu vrea să-l mai vadă pe Gabi Enache în echipa celor de la FCSB, iar Dică s-a conformat și nu l-a inclus în lot pe fundașul dreapta.

Patronul de la FCSB susține că a fost sunat astăzi de Enache, care i-a spus că vrea să joace în continuare la formația roș-albastră.

"M-a sunat Enache astăzi să-mi spună că nu e adevărat că el e supărat pentru venirea lui Benzar, că el își dă viața pentru Steaua. Și i-am zis să și-o dea în continuare!

Ce, am făcut eu ceva împotriva lui? Eu am spus că Dică trebuie să dea șanse fiecărui jucător. Nu știu de ce nu l-a luat Dică pe Enache în lot. Poate au contat și vorbele mele", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

4
e nota pe care a primit-o Enache din partea GSP pentru meciul cu Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  14 Septembrie 2017, 09:04

Vedeti cine sta pe jilţ in Romania? Invaţati, munciti si veti ajunge ca el.

alex_1973
alex_1973  •  14 Septembrie 2017, 08:20

Atâta timp cât joaca pe alt post decât a confirmat la astra trebuie sa fi *** sa îl cerți ca nu joaca bine.FCSB distruge jucatorii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  13 Septembrie 2017, 22:46

Ati socotit cate poze puneti zilnic cu semi *** natiunii??normal ca el va plateste!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează