FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 2-1

Gigi Becali a luat la țintă doi fotbaliști de la FCSB: "Au dormit pe ei" + Pe cine a lăudat și ce i-a transmis lui Dică

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iulie 2017 23:12

Gigi Becali spune că și-ar dori mai mult de la echipa lui Nicolae Dică. FCSB a câștigat meciul din prima etapă cu FC Voluntari, scor 2-1, după ce a marcat golul decisiv în minutele de prelungire.

Patronul roș-albaștrilor i-a transmis lui Nicolae Dică faptul că așteaptă ca echipa să joace mai combinativ și l-a lăudat pe Dennis Man.

"A fost primul meci, calitatea s-a văzut! Dacă aveam noroc să marcăm al doilea gol mai repede cred că scorul era mai mare.

Nu sunt mulțumit! Vreau mai multă combinație, mai multe pase pe iarbă, vreau să distrugem adversarul, să dăm 3-4 goluri, să năucim adversarul. Ce m-a încântat a fost Man, care cred că și-a câștigat dreptul în această echipă", a declarat Gigi Becali.

"Problemele sunt unde am luat golul aiurea. Au dormit ambii fundași centrali. Enache a jucat în nota lui. Ce să facem? Și dacă aducem un fundaș central tot ăștia doi vor juca. Nu avem ce să aducem mai bun pentru că trebuie să dai mulți bani" Gigi Becali

"Mi-a plăcut când a intrat Alibec, dar nu m-a încântat echipa Stelei deloc. Patronul a băgat bani, n-ai ce să-i zici. I-ar mai trebui 4-5 jucători Stelei" Dumitru Dragomir

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  17 Iulie 2017, 16:31

Dica un antrenor sloarte slabi fara experienta, Becali un om zgircit care nu cumpara un fundas central si pentruaceasta zgircenie va plati scump, degeaba tine cruci la git sau in miini, acestea nu il vor ajuta sa ajunga in cupa campionilor, doar 2 fundasi buni care sa faca concurenta cu cei slabi existenti acum la echipa.

bugb0x
bugb0x  •  17 Iulie 2017, 09:24
Postat de crimson.veritas pe 17 Iulie 2017, 00:07

Pai cititi art. cu Niculescu, Ganea, etc ... din moment ce in citat ... ei zic clar 'Steaua' ... mi se pare lipsa de respect si nesimtire ... sa vii si sa folosesti ... in mod mecanic cuvantul 'FCSB' ... stim asta este denumirea oficiala ... dar GSP-ul nu foloseste denumirea oficiala in cazul nici unei alte echipe ... in afara de Steaua! Va mai spun o data si bagati la capatana ... nu exista 'DINAMO' in liga 1 ... este FCDB 1948 ... CS Dinamo ... este cu totul alta entitate juridica si sportiva ... fara nici o legatura sau interdependenta cu FCDB 1948! Daca vreti sa o ardeti oficial ... hai sa folosim limbaj oficial ... pentru toate echipele. Cand ai un intervievat care se exprima in mod explicit cu cuvantul 'Steaua' cine p-*** te crezi tu ca sa EDITEZI cuvantul respectiv? Pe voi pana nu va boicoteaza STELISTII in bloc ... nu o sa va invatati niciodata ce inseamna ala respect ... golani ametiti ...:)) Scoateti cartonasul ...:))

***. La un search simplu pe siteul FRF, ca pana la urma dupa ei au informatii si cei de la UEFA, avem SC Fotbal Club FCSB SA si SC Dinamo 1948 Bucureşti. Si ca cei de la UEFA o recunosc pe FCSB cu palmaresul stelei e pentru ca astea sunt informatiile pe care le primesc de la FRF si in baza carora fac clasamentele. Cei de la UEFA niciodata nu o sa vina sa iti faca ordine in propria ograda. Exemplu cel mai bun e rezultatul contestatiei la TAS. Desi intr-un fel era o portita in regulament(pentru ca cei de la LPF nu au adaugat in timp util articolul necesar in regulament, desi au avut o sedinta pe tema asta in care au fost instiintati toti participantii la intrecere prin reprezentantii lor) de care fcsb se putea folosi, rezultatul a ramas cel omologat de FRF si CEX. In ceea ce priveste statul roman fcsb nu are voie sa foloseasca numele de steaua. Cu palmaresul inca nu e o decizie data de vreun tribunal asa ca FRF prefera starea astea de ambiguitate si pentru ca nu o preseaza inca vreo cs steaua care sa fie in liga 1 si sa aiba drept si sa isi fi castigat un loc de participare in cupele europene. Asa ca lui burleanu, chiar daca e reales, nu-i prea pasa pentru ca pana ajunge cs steaua in liga 1 si pana are dreptul, castigat pe teren, sa participe in cupele europene, i se termina mandatul si nu trebuie sa se friga el cu toata povestea asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visarionpalnie
visarionpalnie  •  17 Iulie 2017, 08:21
Postat de dumbojet pe 17 Iulie 2017, 06:37

Auzi la Dragomir, "ii mai trebuie 4-5 jucatori"... Pai mai bine sa ia 11 titulari si vreo 7 rezerve, ca sa rezolve toate problemele.

Mitica, se înşeală ca de obicei, *** îi mai trebuiesc vreo 2 echipe sa poata caştiga, cu condiția sa fie şi fluieraşiu de partea lor la fiecare meci:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează