FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, negocieri în direct la TV cu un alt patron din Liga 1: „Am luat un fundaș în pauza meciului de ieri”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 11:45

Gigi Becali a anunțat că a rezolvat transferul unui fundaș la pauza meciului de ieri dintre Astra și FCSB, 2-1 scor final. Patronul roș-albaștrilor a negociat pentru fundașul Andrei Miron (25 de ani) în direct la TV cu finanțatorul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime.

„Am luat un fundaș central la pauză. Să vedem ce răspuns dă conducerea, nu e de la Hagi. E mai bun ca ai noștri, noi nu avem fundași centrali”, a spus Gigi Becali, la Pro X, după care a urmat un dialog în direct cu Valeriu Iftime.

george miron
George Miron în duel cu Dan Nistor

Gigi Becali: Nu zic că Miron e un fundaș de o mare valoare, dar noi acum nu mai avem nimic. Am vorbit aseară în pauză cu cineva să iau un fundaș central. Nu poți să te califici fără fundași centrali. Eu am spus că el ar fi o variantă. Eu vreau români. Domnul Iftime m-a păcălit că-l dă cu 250.000 pe Burcă la CFR și l-a dat cu 125.000. Cu banii ăștia îl luam și eu.

Valeriu Iftime: Eu nu vă păcălesc, domnule Becali. N-aș vrea să negociez niciun transfer la televiziune, că aici se face rating.

G.B.: Lasă-i să facă! Tot ei dau bani la fotbal.

V.I.: Îmi pare rău că l-ați pierdut pe Burcă. Nu m-ați sunat să-mi spuneți cât dați pe el.

G.B.: Dacă-mi spuneai că e 125.000, îl luam imediat. Nu e supărare asta, domnule Iftime. Mai glumim și noi.

V.I.: Miron e un fundaș bun, dar nu pleacă acum.

G.B.: Miron mai are un an contract cu Botoșani. V-am zis să știți, că sunteți prietenul meu. La iarnă poate să semneze.

V.I.: Da, dar nu în august, poate la iarnă. Iarna nu-i ca vara.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Fundașul care vine cu Noul Testament la meci îl provoacă pe Becali: „Vin și o ajut pe Steaua să rezolve problemele”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  07 August 2019, 07:24

Ce "articol" e asta ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează