FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali spune că a primit o ofertă scrisă uriașă pentru Florinel Coman: „Ar însemna 18 milioane de euro!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 12:03

Gigi Becali afirmă că a refuzat o ofertă de 9 milioane de euro pentru Florinel Coman (21 de ani). Conform propunerii, FCSB ar fi păstrat și o clauză de 50% dintr-un eventual viitor transfer.

„Ieri am primit ofertă oficială pentru Coman, 7 milioane jumătate, iar impresarul avea și el comision un milion jumătate de euro. Deci 9 milioane de euro pe 50% din Coman. Nici nu m-a interesat. Am oferta scrisă pe birou. E de la un club din America. În primul rând el nu trebuie să plece acolo. Dacă iau 9 milioane de euro pe 50%, din Coman ar însemna 18 milioane pe tot. Eu vreau să îl dau cu 20”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali l-ar lăsa pe Coman la tineret

Mirel Rădoi îl are în vizor pe Florinel Coman pentru prima reprezentativă, dar nu îi asigură un loc de titular. Gigi Becali e de părere că fotbalistul de 21 de ani de la FCSB ar trebui să fie lăsat la naționala U21, condusă de Adrian Mutu, pentru a fi sigur că joacă. 

„Decât să îl iei și îl ții pe banca de rezerve, mai bine îl lași la tineret să joace. E mai important să joace. Are timp Florinel să se afirme, are doar 21 de ani”, a spus Becali. 

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și:

DINAMO - FCSB // Coșmarul lui Gigi: se repetă derby-ul în play-out? Scenariul în care „câinilor” li s-ar putea alătura și FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
magic4ever
magic4ever  •  14 Februarie 2020, 22:53

Pe Becali il intereseaza doar sa joace Coman sa il vada impresarii,a ajuns sa ii ceara lui Radoi sa il bage titular decat sa il tina rezerva...ce 2peu de oier...Coman nu joaca nimic, nu are niciodata cum sa fie titular in fata lui Mitrita...si Mihaila este peste Coman in momentul asta!De Man nici nu se pune problema sa fie la nationala mare,are cifre dezastruoase sezonul asta!La tineret cu amandoi,sa fie rezerve si acolo sa se oftice Becali!

alin_sav
alin_sav  •  14 Februarie 2020, 17:20
Postat de radu876 pe 14 Februarie 2020, 14:35

e clar ca vrea sa il vanda la vara cu vreo 5 milioane, ceea ce nu se poate, decat daca va juca fenomenal la barajele pentru euro si apoi la turneul final. de aici toate istoriile astea cu sheffield united, sheffield divided etc

care euro? :)

alin_sav
alin_sav  •  14 Februarie 2020, 17:19

Deci baiatul asta are "doar" 21 de ani si considera patronul lui ca valoareza 20 de milioane desi meciul trecut cu Clinceni a lipsit de pe teren si mai considera acelasi patron ca n-ar trebui sa mearga la nationala mare ca finul Radoi nu-l baga daca nu din cauza ca nu e in stare sa joace la nivelul ala desi valoareaza n-spe milioane de euro si desi n-a jucat vreodata in cupele europene in afara de preliminarii ci doar prin cocalurile Ligii I ... Dar mai bine sa-l lasam la U21 ca sa mai creasca putin .... pana pe la pana 30 de ani asa o fi bine? Becali are impresia ca el daca cere banii aia pe la televiziunile romanesti vine cineva si-i arunca lui asa ca il crede pe cuvant, cluburile care dau atatia bani urmaresc jucatorii cu antentie inainte ca e suma mare, compara performantele si sumele si urmaresc meciurile, nu arunca banii asa ... daca Ianis ca era mai tanar a fost vandut cu 4-5 ma indoiesc ca are el oferta de 9-10 ... oricum jucatorii romani nu mai prezinta interes in afara din cauza educatiei lor precare si a caracterului deficitar ... toata lumea stie asta acum

Vezi toate comentariile (26)
Comentează