FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Gigi Becali a recunoscut! Când va trebui Dică să se teamă de demitere

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 12:20

Gigi Becali l-a asigurat pe Nicolae Dică de faptul că are încrederea sa chiar dacă va rata calificarea în grupele Europa League. Totul depinde de locul pe care îl va ocupa la intrarea în play-off. 

Patronul roș-albaștrilor cere să nu se mai discute despre posibila plecare a antrenorului de la FCSB, indiferent de următoarele rezultate pe care le va avea.  

"După sezonul regulat vorbim despre Dică. Nu contează dacă ratăm calificarea în Europa League. Atunci să vă dați cu părerea despre el, dacă pleacă sau nu. Vedem cum stăm", a zis Gigi Becali la ProX.

...despre Qaka: "Accidentarea nu e gravă, a suferit doar o contuzie. E bine, poate juca".

Citește și: Măsuri dure la FCSB! Gigi Becali impune noi reguli: "Fac asta ca să justifice salariile pe care le iau"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
atentu
atentu  •  23 Iulie 2018, 13:34

Dică arată în poză exact problema care va deveni prioritară pentru el după următoarele 2-3 jocuri praf ca şi cel de la Giurgiu, anume mânecile. Vine toamna şi s-ar părea că nu-l mai apucă la FCSB cu mânecă lungă. Iar la ce asigurări dă mincinosul infractor ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează