FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a stabilit soarta lui Gnohere » Ce se întâmplă cu golgeterul de la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 11:01

Gigi Becali a stabilit lista cu cei șase jucători despre care spune că vor pleca în vară de la FCSB, însă printre aceștia nu se numără și Harlem Gnohere (31 de ani).

Deși atacantul a fost rezervă în ultima periodă, Gigi Becali a spus la TV Digi Sport că „«Bizonul» pleacă doar cu o singură condiție: vreau cinci milioane de euro pe el”.

Patronul FCSB i-a luat apărarea lui Gnohere și după ultimul meci pierdut cu Viitorul, scor 1-2, când atacantul francez a ratat singur cu poarta în față din 7 metri. Atacantul francez a fost notat cu 3 în Gazeta Sporturilor.

"Gnohere e vinovat el? Suntem noi vinovaţi că l-am ţinut. Dacă nu are continuitate, ratează. Noi nu avem minte în cap, bagă-l, bă, pe Gnohere. Tu îl bagi pe Matei ... Eu nu mă mai bag la echipă. Poate mă băgam dacă erau 2-3 puncte, dar aşa nu are rost. Ce sens are să îi fac sânge rău lui Teja în condiţiile astea?", a spus Becali pentru sursa citată.

11 goluri a marcat Gnohere în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB, fiind golgeterul roș-albaștrilor

Citește și:

Gigi Becali plusează pe lista neagră: „Sunt 6 jucători care pleacă de la FCSB, nu 3! Dacă ți-e frică de Calcan, du-te, tată!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  15 Martie 2019, 08:03

Ciobanul asta ori este prost,ori nebun:cine ii da 5 milioane sau 7 de euro,pe un jucator terminat care nu mai joaca mai deloc.Asta a distrus multi jucatori ,promitandu-le l inceput marea cu sarea,ca apoi sa plece jigniti,apostrofati,facuti otrepe.Daca ia maxim un milion de euro pe el sa zica bogdaproste.

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  15 Martie 2019, 00:51
Postat de poison pe 14 Martie 2019, 11:42

Imediat o să vină ofertele de 5 milioane pt o rezervă a FîCîSîBî-ului. :))

Auzi , clubul tau nascut in 2001 FC Dinamo 1948 SA se cam desfiinteaza si e plictiseala stai geana pe articolele cu Steaua ? :))))

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  15 Martie 2019, 00:44
Postat de comedy.central pe 14 Martie 2019, 19:27

E clar! Grohere ba muri la fct5braua rapid! Nu e nimeni nebun sa dea 5 milioane de coco pe el! Iar el e un jucator terminat! Iar gigi il ingoapa!!

Eu te cunosc pe tine , tu esti ala care scriai meci de meci ca Stanciu si Chipciu sunt cele mai mari tepe luate de Becali, si ca nu o sa le vanda , ca sunt jucatori ingropati.... Bah, apuca-te frate de ping pong , ca la fotbal esti praf... :)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează