FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a terminat evaluarea lui Dică: "Și dacă pun un cal antrenor câștig campionatul" + cum își dă seama când greșește: "Așa lucrează Dumnezeu cu mine, găsesc acasă o oaie moartă"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 12:11

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Nicolae Dică, antrenorul echipei, și a spus că a terminat evaluarea acestuia, spunând că va fi pe banca roș-albaștrilor și în returul sezonului regulat.

"Am tras linie după tur. Dică nu pleacă! Dică e foarte bun! Gata, vorbim peste 13 etape. Dacă-l dau afară pe Dică, se supără el, nevasta lui și copiii. Eu nu vreau să supăr, vreau să aduc bucurie. Sunt un alt om, nu mai sunt cel pe care-l știați. Pe vremuri nu-l aveam pe Duhul Sfânt. Dacă-l dau afară pe Dică, supăr oameni. Vreau bucurie.

Și mai e ceva. Știți cum face Dumnezeu? Dacă merit, câștig campionatul și dacă pun un cal antrenor. Dacă nu merit, nu câștig. Înseamnă că am avut păcate. Poate voi nu înțelegeți, eu vorbesc în parabole. Eu, dacă supăr pe cineva sau fac un păcat, găsesc acasă un pom uscat sau o oaie moartă. Așa lucrează Dumnezeu cu mine. Dică și MM Stoica pot face orice păcat. Dumnezeu dă după inima mea, a stăpânului, nu după ce fac jucătorii și angajații", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: De ce FCSB a reușit să nu ajungă în situația critică a lui Dinamo: el i-a salvat postul lui Dică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  30 Octombrie 2018, 04:38

Sper ca ati trimis macar vreo doi "jurnalisti" pe teren. Unul sa numere oile lui nea Gigi sa vada daca a murit vreuna, iar celalalt sa sa faca inspectie la pomii din Pipera.

aius
aius  •  29 Octombrie 2018, 20:24

Si cu ce am gresit noi ,cititorii vostri,sa citim ,fantasmagoriile ciobanului?!

romeverest
romeverest  •  29 Octombrie 2018, 17:40

Becali.....ai pacate multe si se vor implini, cat de curand, 4 ani de cand nu mai castigi campionatul !! Ai crezut ca daca cumperi tot ce este mai bun de la campioanele ultimilor ani vei defila prin campionat !! Iata ca nu este asa !!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează