FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a vorbit despre următoarele transferuri ale Stelei: "Reghe e mulţumit"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 22:43

Gigi Becali, patronul Stelei, crede că echipa sa este deja pregătită pentru startul campionatului şi nu ar mai avea nevoie de alte transferuri.

"Nu ştiu dacă o să mai aducem pe cineva. Avem echipa completă acum, Reghe e mulțumit. Budescu și Enache ar fi întăriri", a explicat Gigi Becali.

Budescu poate ajunge la Steaua dacă va rata un nou transfer în Qatar, anunţat de Şumudică. (Detalii aici) Enache este dorit de Reghecampf, care îl vede perfect pentru postul de fundaş dreapta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Ianuarie 2016, 00:10

suta in milioane ,mai trebuie un atacant,marica are nevoie de timp,plus ca pot interveni accidentari suspendari,si mai e doar tudorie,plus un fundas dreapta.1 fundas central,1 mijlocas ofensiv,nu vin budescu si enache,e mare dus sumudica ala,o sa ii distruga pe aia

vioreltoca
vioreltoca  •  15 Ianuarie 2016, 00:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează