FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a vrut să ia un jucător de la o rivală pentru o săptămână: "El a fost primul pe listă! Am transferat doar căpitani"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 10:50

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că primul jucător pe care a dorit să-l cumpere ieri a fost Marius Briceag, 26 de ani, dar mutarea nu s-a realizat pentru că fundașul stânga a jucat pentru Craiova în cupele europene.

"După meciul cu Hajduk, m-am gândit imediat la duelul cu Rapid Viena și am văzut că nu avem fundaș stânga. Am zis că dau bani să joace două meciuri, o săptămână îl imprumut și îl dau inapoi. Eu l-am vrut pe Briceag, dar nu putea să joace în cupele europene. Așa că i-am zis lui MM Stoica și lui Dică să-mi spună care este fundașul pe care-l vor. Ei mi-au zis de Alexandru Stan.

L-am sunat pe Ioan Niculae și i-am zis că am nevoie să mă ajute cu un jucător, că vreau să-l împrumut o săptămână, să joace în Europa League. M-a întrebat «Cum să ți-l dau o sătpămână?». Am spus «Îl iau împrumut o săptămână. Că permite regulamentul». A fost de acord să mi-l dea, dar până la urmă am decis să-l transfer definitiv",  a declarat Gigi Becali la Pro X.

Patronul FCSB spune că a plătit 300.000 de euro pentru Stan. Va mai da 100.000 dacă intră în grupele Europa League. 

Becali a caracterizat cele mai recente transferuri făcute, Alexandru Stan, fundaș stânga de 29 de ani, și Mihai Roman, mijlocaș dreapta de 33 de ani.

"Eu am transferat căpitani. Am adus toți căpitanii din Liga 1, pe Benzar, Pintilii, Stan, Roman, Bălgrădean. Dacă nici cu toți căpitanii nu câștigi campionatul, cu cine mai câștigi?!

Roman e jucătorul care mi-a plăcut de 10 ani și nu am putut să-l iau. Nu mai știu ce s-a întâmplat cu el. Îmi plăcea când era la Rapid. E cel mai bun mijlocaș dreapta! I-am zis că mai poate câștiga 1 milion de euro din fotbal", a adăugat patronul FCSB.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
255601551624794
Mircea Raicu  •  18 August 2018, 23:56

mosvasile , se pare că si Dinamo si Rapid sunt .

zorrozabal
zorrozabal  •  18 August 2018, 14:41

Sa ia imprumut jucatori pentru o saptamana?E vreo gluma?Mai e in vreo tara asa ceva?Doar,doar o lua in sfarsitcampionatul?!De ce nu vorbeste "cinstit"cu ceilalti patroni, sa-l lase sa ia campionatul!Ne meritam soarta cu asemenea "salvatori ai fotbalului romanesc"!

mosvasile
mosvasile  •  18 August 2018, 14:35

*** cu federatia, daca i-au modificat si regulamentul,auzi, ca sa ia el imprumut jucatori o saptamana!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează