FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA FĂRĂ ANTRENOR!

Gigi Becali: "Acum negociez cu Renzo Rossi contractul lui Bergodi!"

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2009 00:00

La ora 14:00, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, împreună cu colaboratorul italianului Cristiano Bergodi, Renzo Rossi, s-au întîlnit pentru a discuta clauzele prin care cei doi ar urma să preia în noul sezon banca tehnică a Stelei.

Becali a dezvăluit că urmează să se pună la punct toate detaliile înţelegerii. "Sînt acum cu Renzo la Palat să stabilim ultimele detalii ale venirii lor la Steaua. Bergodi nu este aici pentru că a plecat acasă, la familie, în Italia. Urmează să discutăm şi cu el şi să vedem ce va face. Rămîne să discutăm şi să ne înţelegem", a precizat Becali.

Despre durata contractului pe care Bergodi îl va avea la Steaua, finanţatorul din Ghencea nu a dorit să facă nici o precizare.

"Întîi să ne înţelegem asupra contractului, să-l semnăm şi apoi voi face publică şi durata contractului lui Bergodi la Steaua!", a mai spus acesta.

Cristiano Bergodi a precizat că s-a întîlnit o singură dată cu Gigi Becali, dar italianul nu i-a dat nici un răspuns despre o posibilă venire a lui la echipa din Ghencea.

"Am avut o singură întîlnire. Ei mi-au spus ce îmi oferă, eu le-am zis ce îmi doresc eu. La final, ne-am strîns mîinile şi a rămas să le comunic răspunsul meu în cîteva zile", a precizat Bergodi pentru Gazeta Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  14 Iunie 2009, 19:27

VA ZIS NA

 •  13 Iunie 2009, 20:19

important e art1 din contract: antrenorul e muhaia, echipa o fa io, europarlamentarul:p

 •  13 Iunie 2009, 16:45

bai "ce fraier", lasa-l pe dinu vama cu dinamovistii si rapidistii lui, ce nevoie avem de cozi de topor in casa noastra ? daca il iubesti asa de mult pe vama, du-te la dinamo si fi fericit acolo, fratioare ! lupta steaua !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează