FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-1

Gigi Becali, atac dur la adresa arbitrului Haţegan: "E omul lui Dinamo" :X

Aceasta este faza la care s-a dictat penalty-ul din care Astra a deschis scorul
Aceasta este faza la care s-a dictat penalty-ul din care Astra a deschis scorul

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 11:56

Gigi Becali a atacat vehement arbitrajul lui Ovidiu Haţegan de la partida de aseară dintre Astra şi Steaua, scor final 2-1 pentru prahoveni.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Eu nu lucrez la fotbal, eu sînt patron. Merg seara la spectacol. Dacă îmi place, stau, dacă nu, plec! Antrenorul este cel care trebuie să vadă variante pentru a schimba ceva. Aseară am plecat, nu am avut vreo ieşire nervoasă. Am plecat din cauza arbitrajului, nu ştiam dacă a fost sau nu penalty, am văzut apoi reluările.

Maniera de arbitraj a fost contra noastră. Mi-a zis Narcis Răducan că nu putem egala pentru că nu eram lăsaţi de arbitri. Ne ţineau departe de poartă. E ceva la mijloc cu acest Haţegan. De el şi de Kovacs îmi zicea Argăseală că ne "ţăcănesc tot timpul". Parcă i-am şi recuzat la un moment dat. Voiam să mă duc la nunta lui Marius Avram, că nu am nimic cu el. Dar nu pot, cum să dau ochii cu astfel de oameni? Haţegan abia aştepta să dicteze penalty şi era la cinci metri de fază. Mircea Sandu spunea acum cîţiva ani că Haţegan trebuie dat afară din fotbal. Eu cred că Haţegan e omul lui Dinamo. Cum să ai tu astfel de tupeu, să faci Stelei aşa ceva? Cred că e filiera Buduru, care a fost la Dinamo şi acum e la Astra. Nu face finu' Cristi astfel de lucruri împotriva mea, sînt convins de asta!", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Astra a învins aseară Steaua cu 2-1, goluri N'Doye (din penalty) şi Fatai, respectiv Mihai Costea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
davidtom
davidtom  •  23 August 2011, 12:51

ciocu mic. si vedeti-va de steaua voastra, ca-s varza in atac

ciupi0812
ciupi0812  •  23 August 2011, 06:30

ce il deranjeaza pe ooooijer? faptul ca arbitrajul este controlat sau acela ca ALTCINEVA il controleaza?!

romanderoman
romanderoman  •  22 August 2011, 19:45

Craciunescu a spus ESTE PENALTY INDISCUTABIL !

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close